Hyundai sonata 2.5 V6 GLS alınır mı?

Makaleler
1
Yer
Dünya
Arkadaşlar araç 1999 model ve 139.000 km'de. Aracı hafta sonları kullanmak için satın almak istiyoruz. Çok donanımlı ve güçlü bir araba. Yakıt bizim için önemli değil. Araçta LPG yok ve manuel vites olması çok hoşuma gitti. Satın almadan önce bir konu açalım dedik. Sizce sorun çıkartır mı? Nasıl arabadır ve önerir misiniz? Yarın almayı planlıyoruz. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şahsen haftasonu binmelik araç alıcak olsam Nissan 240sx (s14) düşünürdüm. Elbette daha pahalı ama bu benim fikrim. Araç bana çok ciğerli gibi gözükmedi. 0-100 9sn. Aldıktan sonra bir süre sonra satmak istediğiniz de satabilecekmisiniz? Önemli olan bence bu. Aracı alıp tadına vardıktan sonrasını düşündüyseniz, alınabilir.

Ben şahsen haftasonu binmelik araç alıcak olsam Nissan 240sx (s14) düşünürdüm. Elbette daha pahalı ama bu benim fikrim. Araç bana çok ciğerli gibi gözükmedi. 0-100 9sn. Aldıktan sonra bir süre sonra satmak istediğiniz de satabilecekmisiniz? Önemli olan bence bu. Aracı alıp tadına vardıktan sonrasını düşündüyseniz, alınabilir.
Nissan 240SX güzel araba ama bize geniş konforlu araba gerekiyor. Spor araba değil. Bu arada 0-100 8.1 saniye (Manuel vites). Sizin baktığınız otomatik vites için olan. Zaten hız yapmayı seven birisi değilim sesi çok hoşuma gidiyor V6 olduğundan. Tek korkum aldıktan sonra büyük masraf çıkartır mı? 5-10k civarı.

Nissan 240SX güzel araba ama bize geniş konforlu araba gerekiyor. Spor araba değil. Bu arada 0-100 8.1 saniye (Manuel vites). Sizin baktığınız otomatik vites için olan. Zaten hız yapmayı seven birisi değilim sesi çok hoşuma gidiyor V6 olduğundan. Tek korkum aldıktan sonra büyük masraf çıkartır mı? 5-10k civarı.
Anladım.. O sesler yüksek devirlerde güzel zaten basmadan olmaz :D Valla eski araç araştırmak lazım o dönem alanlar sorun yaşamışmı, yaşamamışmı en önemlisi araç sahibi aracına bakmış mı? Riskli elbette ama aracı gidip görünce anlarsınız. En kötü içinize sinmiyorsa ekspertiz ama o yaşta bir araba için ne kadar gerekli, bir de o var.

Merhaba;

Sonata çok bilinen bir araç değil bu nedenle bence hyundai forumlarındaki yorumları okuyun, kronik bir sorunu var mı, bakımlarda dikkat edilmesi gereken bir parça var mı soruşturun. Hyundai motorları LPG'ye uyumlu bildiğim kadarıyla. Uyumlu derken dünyada en çok LPG tüketimi Kore'de olduğu için Hyundai araçlarını LPG ye uyumlu yapıyorlar. Konfor olarak ve malzeme kalitesi olarak zamanının değerli arabalarından diye biliyorum. Madem ki keyif amaçlı alacaksınız ortalama 25-30bin bandında olduğu için bence almak mantıklı olabilir.

Merhaba;

Sonata çok bilinen bir araç değil bu nedenle bence hyundai forumlarındaki yorumları okuyun, kronik bir sorunu var mı, bakımlarda dikkat edilmesi gereken bir parça var mı soruşturun. Hyundai motorları LPG'ye uyumlu bildiğim kadarıyla. Uyumlu derken dünyada en çok LPG tüketimi Kore'de olduğu için Hyundai araçlarını LPG ye uyumlu yapıyorlar. Konfor olarak ve malzeme kalitesi olarak zamanının değerli arabalarından diye biliyorum. Madem ki keyif amaçlı alacaksınız ortalama 25-30bin bandında olduğu için bence almak mantıklı olabilir.
Teşekkürler, bugün araca bakmaya gittik. İsterseniz fotolarını da atarım. Araç güya 139 bin kilometleredeymiş gittik yanına sanki 500 bin kilometredeymiş gibi ölüydü. Her tarafta taş izi ezik, boya, çürük ve camda çatlak falan var. Fotolarda görünmüyor açıklamada da belirtmemişler. Kısaca vazgeçtik. Bütçeyi yükseltip biraz daha yeni adam gibi araba almaya karar verdik. (2010 model Sonata vb.) Başka araba bulup bakmaya karar verdiğimde burada tekrar konu açacağım. Yardımcı olanlara teşekkür ederim.

Teşekkürler, bugün araca bakmaya gittik. İsterseniz fotolarını da atarım. Araç güya 139 bin kilometleredeymiş gittik yanına sanki 500 bin kilometredeymiş gibi ölüydü. Her tarafta taş izi ezik, boya, çürük ve camda çatlak falan var. Fotolarda görünmüyor açıklamada da belirtmemişler. Kısaca vazgeçtik. Bütçeyi yükseltip biraz daha yeni adam gibi araba almaya karar verdik. (2010 model Sonata vb.) Başka araba bulup bakmaya karar verdiğimde burada tekrar konu açacağım. Yardımcı olanlara teşekkür ederim.
hocam sanırım aynı araca alıcı oldum acil beni ararmısınız 05324862590

Şimdi kontrol ettim hocam o fiyata öyle bir araba almak rulette herhangi bir sayıya basıp kazanma ihtimalim var mı diye sormak gibi bir şey bence. Zaten o model yılına ait ve o kadar düşük kilometrede olsa sizce o fiyatı ister mi? Normal vatandaş olsa piyasayı bilmez dersin yada elinde yeni arabası vardır elden çıkarması gerek dersin ama galerici en düşük kilometreli Sonata'yı o fiyata sizce satarmıydı? Benden size öneri techturkey.com'a girip 'Kıskanma Favorilerini Paylaş' adınadaki başlığı sıkı takip etmeniz bazen gerçekten çok güzel arabalar denk geliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı