i i7-3632QM Laptopa harici ekran kartı takmak

Katılım
26 Haziran 2020
Mesajlar
228
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle iyi günler. Benim laptopumun donanım özellikleri i7-3632QM 6 GB RAM 750 GB HDD AMD Radeon 7650M. Ben ekran kartı dışında şikayetçi değilim o yüzden yeni PC toplamak istemiyorum. Biraz araştırdım ve şu ürünlere ulaştım:
Asus gtx1050 cerberus gaming ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus gtx1050 cerberus gaming oc gddr5 uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da düşünüyorum. Sizce nasıl? Yeterli olur mu ve darboğaz söz konusu olur mu? Sanırım laptoplarda Wi-Fi alıcısının yerine takılıyormuş harici ekran kartı. İnternet'im kablosuz olduğundan İnternet işini nasıl çözerim? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
 
Ben aşağıdaki ürünlerle beraber kullanmanızı öneririm işlemciniz çok güçsüz değil 1050 ile darboğaz yapsa bile darboğaz çok olmayacaktır.


GPU tam gücünde çalışmıyor en az %60-70 darboğaz yapıyor. Düzgün FPS'ler olmaz drop yeme ihtimali yüksek bunun yerine tam performansında çalışan bir kart daha iyi olur
 
eGPU yapmanı tavsiye etmiyorum, nedenini soracak olursan uyumluluk problemleri, tam performans vermeme ve cihazın taşınırlığını yok etmesi vb.
Benim o konuda sıkıntım yok. Ben işlemcinin o kadar kötü olmadığını ve ramin de 6 gb yeterli olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi her bulduğum oyunu oynamayacağım taşınabilirlik sıkıntı değil.
Gtx 960 ile darboğaz söz konusu değilmiş. Peki işlemcimle darboğaz yapmayacak ekran kartlarının listesini görebileceğim bir site var mı? Hem performanslı hem de bütçeme uygun seçmek istiyorum
Araştırmalarım sonucunda sadece gtx 960 bulabildim darboğaz yapmayan
Tabii vardır ama performanslı olması gerek. Başka varsa ismini yazabilir misiniz lütfen?
Arkadaşlar buldum uyumlu ekran kartlarını fakat son sorum şu:
Harici ekran kartına bağlarken wifi alıcıyı çıkartıyormuşuz ve bunun için galiba usb wifi tarzı bir şey gerekiyormuş. Bu konuda bilgi verir misiniz?
O özellikteki bir bilgisayarda yapılan oyun videolarından
Bu gönderdiğiniz pc builds sitesi bana biraz saçma geldi. 1050 için işlemciniz için çok güçlü diyor fakat 1050 ti için darboğaz oranını çok çok az gösteriyor. 1050 ti daha güçlü değil mi? Anlamadım. Cevaplarsanız sevinirim.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı