i i7-3632QM Laptopa harici ekran kartı takmak

Daha fazla  
Öncelikle iyi günler. Benim laptopumun donanım özellikleri i7-3632QM 6 GB RAM 750 GB HDD AMD Radeon 7650M. Ben ekran kartı dışında şikayetçi değilim o yüzden yeni PC toplamak istemiyorum. Biraz araştırdım ve şu ürünlere ulaştım:
Asus gtx1050 cerberus gaming ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus gtx1050 cerberus gaming oc gddr5 uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da düşünüyorum. Sizce nasıl? Yeterli olur mu ve darboğaz söz konusu olur mu? Sanırım laptoplarda Wi-Fi alıcısının yerine takılıyormuş harici ekran kartı. İnternet'im kablosuz olduğundan İnternet işini nasıl çözerim? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Bilgi için teşekkür ederim. Niye önerdiler bilmiyorum ama Allah'tan azıcık mantık yürütmüşüm. Olabildiğince hızlı almaya çalışacaktım. Bu arada çözüm buldum herkese teşekkür ederim cevapları için. Konu kapanmıştır.

Çözümünüzü söyleyebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı