Çözüldü I3 10100 sistem BIOS'da kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Karusd

Hectopat
Merhaba, 2.el parçalardan bir sistem topladım işlemci ve anakart dışında her şeyin çalıştığından eminim, M.2 SSD'de Windows yüklü ama BIOS'ta kalıyor format USB isi taktigimda ise disklerden hiçbiri gözükmüyor.
Anakart ASRock B560M işlemci i3 10100.

Çözüm
Görselde sol altta CSM'ye bakın kapalıysa açın.

Disklerin güç bağlantısını yaptınız mı?
Merhaba, 2.el parçalardan bir sistem topladım işlemci ve anakart dışında her şeyin çalıştığından eminim, M.2 SSD'de Windows yüklü ama BIOS'ta kalıyor format USB isi taktigimda ise disklerden hiçbiri gözükmüyor.
Anakart ASRock B560M işlemci i3 10100.

Boot optiona BIOS piriority diye bir ayar olmalı girip bir bakın diskiniz doğru sırada mı diye.

Boot optiona BIOS piriority diye bir ayar olmalı girip bir bakın diskiniz doğru sırada mı diye.

Yok hocam öyle bir ayar.

Ayrıca hiç bir disk algılamamış bu neden dolayı olabilir?

@Marix Hocam bakabilirmisiniz

Dosya Ekleri

• IMG20240728163549.jpg
    IMG20240728163549.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG20240728163918.jpg
    IMG20240728163918.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Görselde sol altta CSM'ye bakın kapalıysa açın.

Disklerin güç bağlantısını yaptınız mı?

Yaptım hocam daha sonra da M.2 SSD taktım bir şey değişmedi, CSM açık zaten maalesef.

Daha dün aynı sorunu başkası yaşamıştı şunları yapın. Hatta konuya bakın direkt hocam daha iyi olur.konu.

Tamamdır hocam SSD'yi başka bir bilgisayara takıp GPT olarak Windows yüklemeyi deneyeceğim, ama şu an Windows yükleme ekranında herhangi bir disk gözükmüyor normal mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı