i3 10100 sistem toplamak

togan34

Hectopat
Merhaba i3 10100 işlemcim var bunun için sistem toplamak istiyorum bilgisayar üzerinde oyun oynamayacağım ekran kartına ve SSD olduğundan ihtiyacım yok, 3000-3500 arası bir bütçem var bilgisayar üzerinde sanal makine kuracağım ve programlama ile uğraşacağım.

Kasa için bu daha iyi olmaz mı:

Kasayı zevk ve bütçeye göre alabilir mesh bir kasa daha iyi olur ben örnek olarak koydum yani kasayı.

İnceliyorum teşekkür ederim.
İşlemciniz tray değil değil mi? Soğutucu ihitayıcınız var mı?
Stok fan var elimde yeterli olur sanırım.
Kasa için bu daha iyi olmaz mı :

Rgb olması pek önemli değil aslında güvenilir dayanıklı bir marka olsa yeterli :)

Cevaplar için teşekkür ederim

Kasayı zevk ve bütçeye göre alabilir mesh bir kasa daha iyi olur ben örnek olarak koydum yani kasayı.

Ore saturn mesh diye biliyorum, daya iyi ve uygun fiyatlı olduğu için attım.

İnceliyorum teşekkür ederim.

Stok fan var elimde yeterli olur sanırım.

RGB olması pek önemli değil aslında güvenilir dayanıklı bir marka olsa yeterli :)

Cevaplar için teşekkür ederim.

Atma nedenim RGB olması değil, daha iyi olması.

Anakart konusunda emin olamıyorum işlemcim 2666MHz destekliyor anakarta harcanacak bütçeyi azaltabilir miyiz 3800 yapıyor yukarıdaki sistem.

Anakart konusunda emin olamıyorum işlemcim 2666MHz destekliyor anakarta harcanacak bütçeyi azaltabilir miyiz 3800 yapıyor yukarıdaki sistem.

B560 önermemin sebebi PCI 4.0 desteği ve 11.nesil için destek veriyor ileride iyi bir işlemci takarsanız anakart ararsınız ondan dolayı yoksa B460 ve H510 modelleri yeterli gelir zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı