i3-10100F GTX 1650S sistem nasıldır?

Bütçe
4500
Webtekno Silver parasını kesinlikle hak etmiyor ve ikisinin de PSU'su çöp.
Anladım hocam çok kararsız bir insanım galiba sizin attığınız sistemi tercih edeceğim hepsini acaba bir firmadan sipariş verme şansım olur mu? Ayrıca bir şey sormak istiyorum attığınız sistem için 500W PSU yeterli gelir mi?

Anladım hocam çok kararsız bir insanım galiba sizin attığınız sistemi tercih edeceğim hepsini acaba bir firmadan sipariş verme şansım olur mu?
Ayrı firmadan sipariş vermeniz daha iyi olacaktır, tek bir firmadan sipariş vermek genelde daha pahalıya patlar.

Evet yeterlidir.
Hocam merhabalar bütçem biraz yükseldi ve attığınız sistemde işlemci ve psu değişikliğine gittim.
İşlemci: INTEL Core i5 10400F 2.90GHz 12MB Önbellek 6 Çekirdek 1200 14nm İşlemci | ITOPYA

Psu: Fsp Hydro HD600 600W 80+ Bronze Power Supply - incehesap.com

Diğer bileşenlerle bir uyum sıkıntısı çıkartmaz di mi? Sistem darboğaz yapar mı ve intel’in stok fan’ı kullanmam yeterli olur mu? Sizin bilginiz olduğu için size soruyorum işlemci ile anakart uyumunun herhangi bir sıkıntısı yok ben kontrol ettim ama psu’dan emin değilim. Şimdiden teşekkürler.
i3 kötüdür algısı varsa şu anda i3 9100F var ve 1650 Super ile yetiyor.
Hocam size de sormuş olayım.

Hocam merhabalar bütçem biraz yükseldi ve attığınız sistemde işlemci ve psu değişikliğine gittim.
İşlemci: INTEL Core i5 10400F 2.90GHz 12MB Önbellek 6 Çekirdek 1200 14nm İşlemci | ITOPYA

Psu: Fsp Hydro HD600 600W 80+ Bronze Power Supply - incehesap.com

Diğer bileşenlerle bir uyum sıkıntısı çıkartmaz di mi? Sistem darboğaz yapar mı ve intel’in stok fan’ı kullanmam yeterli olur mu? Sizin bilginiz olduğu için size soruyorum işlemci ile anakart uyumunun herhangi bir sıkıntısı yok ben kontrol ettim ama psu’dan emin değilim. Şimdiden teşekkürler.

Hocam size de sormuş olayım.
Fsp psu hakkında bilgim yok. Oc yapmayacaksanız stok yeterli olabilir ama siz yinede bir soğutucu alın bence.

Hocam psu’yu 600w yaptım geri kalanı aynı zaten psu iyi midir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı