i3-10100F sıcaklığı

fatihyavuz16

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. i3 10100, GTX 1650 Super ve 16 GB RAM olan bir bilgisayar aldım. Ekran kartı sıcaklığım gayet güzel fakat işlemci sıcaklığımı kontrol ettiğimde bilgisayar boştayken 50-55 dereceleri görüyor. Sizce normal mi? Bilgisayarın daha 2. günü. Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Yük altındayken sıcaklık değerleri nedir? Benim boşta 45 derece ve yük altındayken 55-65 derece.

CS:GO'da 80 dereceyi gördüm.
Kullandigin kasa ne? Bende 10100F kullaniyorum bosta 30-35 derece.

Rampage reactıon.
Kasa önü kapalı ise normal. Mesh panel ise biraz fazla, oyun içi değerler neler?

Mesh CS:GO'da 80 derece gördüm.
Oyundan çıktıktan hemen sonra yine 50 derecelere düşüyor yine.

Bildiğim kadarıyla kasanın önü mesh. Bu işlemci için o kadar sıcaklık yüksek. Termal macun yenilediniz mi? Fan alabilirsiniz.

Bildiğim kadarıyla kasanın önü mesh. Bu işlemci için o kadar sıcaklık yüksek. Termal macun yenilediniz mi? Fan alabilirsiniz.

Bilgisayarı dün aldım yeni.
Riskli bir sıcaklık değil ancak boştaki bir işlemci için çok ufak bir tık fazla gibi. Yine de önemli olan yükte kaçı gördüğü. Yük altındayken ki değerlerini paylaşır mısınız?

CS:GO'da 80 derece gördüm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı