i3 10100F sistem 5Mbps upload ile Twitch'de FPS düşüşü

josephka06

Centipat
Arkadaşlar selamlar.

Umarım sağlığınız, sıhhatiniz yerindedir.

i3 10100F, GTX 1650 Super sistemimle 5Mbps upload ile yayın yapmaya çalışıyorum faka saat 19:00 (başlangıç saatinin bu olduğundan emin değilim) ve 00:00 arası bir sıkıntı oluyor. Art arda birkaç gün denedim neredeyse hepsinde sürekli drop girip durdu. 3000 bitrate veriyorum, 2750 bitrate veriyorum ama hala devam ediyor. İşin garip kısmı 00:00'dan sonra drop mrop kalmıyor.

İnternette, Superonline'ın bu saatler arasında uploadları kısıtladığını söyleyen ve bundan şikayetçi olan birkaç kişi var. Önerebileceğiniz bir şey var mı acaba? Program olarak Streamlabs kullanıyorum. Çözünürlük ise 720p 60FPS.

Hocam biliyorum. Fakat upload'ım zaten 720p 60fps yayın yapmak için yetiyor ama saat 19:00 - 00:00 arası sebepsiz bir drop yaşıyorum. Ne hikmetse 00:00 dan sonra ne drop kalıyor ne bir şey.
Büyük ihtimalle yoğunluktan dolayı 19:00 - 00:00 arası upload hızınız düşüyor. Drop olan vakitlerde speedtest yapar mısınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı