Hocam peki arttıramazsam hangisini önerirsiniz? Çok büyük kalite farkı var diyorsanız 50 lira daha arttırmaya çalışırım.Bütçeyi 40 TL arttırabilirseniz:
![]()
Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.908,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tamamdır çok teşekkürler hocam. 400le yola çıktım, 500 üstüne çıkmak beni üzerdi o yüzden biraz daha ucuzlara bakıyorum.50 lira sizi çok zorluyorsa 550W modelini alıp geçin, W değeri dışında büyük farklar olmaz.
![]()
Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bence 50 lira fazla verip ileride güncelleme yapmanıza daha çok izin verecek bir PSU alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.