i3 10100F sistem nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekran kartı tam modeli ne? Ekran kartı modeli tam belli değil ve R7 200 serisi 7-8 yıllık modeller ama işlemci 1 yıllık bile değil. Bu sistem insanları kazıklamak için bence. Bütçe belirtirsen daha iyisini öneririz.

Ekran kartı tam modeli ne? Ekran kartı modeli tam belli değil ve R7 200 serisi 7-8 yıllık modeller ama işlemci 1 yıllık bile değil. Bu sistem insanları kazıklamak için bence. Bütçe belirtirsen daha iyisini öneririz.

Elimdeki sistem zaten ki bu.

O ekran kartından çok bir şey beklemeyin, özellikle Cyberpunk 2077'de. 15-20 FPS anca alırsınız.

i3 10100F CPU.
8 GB RAM.
120 GB SSD.
1 TB harddisk.
AMD Radeon R7 200 series.
ASUS Prime H410M-K
500 Watt PSU.
Sizce nasıl?
CS:GO
Coh2.
Cyberpunk 2077.
GTA 5
Gibi oyunlar için ideal mi?
Ortalama kaç FPS alır?

CS:GO ve benzeri oyunlar +100 FPS alırsınız. Ancak Cyberpunk 2077 ve GTA 5 için aynı şeyleri diyemem, harika bir işlemciniz var fakat RAM'iniz ve ekran kartınız yetersiz. En az RX 470 ve 16 GB RAM ile her oyunu rahat oynarsınız.

Oynarsınız diyen arkadaşlar insanın kafasını karıştırmayın. Bilmediğiniz konularda da konuşmayın.
Cyberpunk'da 20 FPS vermez bu sistem.

CS:GO'da 20 FPS vermesinin nedeni ne olabilir? Sadece adamı nişargah görüp o sıkmaya başlarsa ve ben ölürsem 300'lere çıkıyor, normalde 20'lerde, nedeni nedir acaba?

Çöp, şu anda yapabileceğiniz en iyi şey i3 10100 alıp kendi ekran kartını kullanmak, ileride ise en iyisi yanına en az RX 570 takmanız olur.

Elimdeki sistem maalesef bu. Rica etsem çok uçuk kaçık olmayan bir ekran kartı önerir misiniz? Mesela bu elimdeki ekran kartını satıp 400-500 TL civarında.
Dediğiniz şey FPS düşmesi sanırım. Şu anki sisteminiz bu mu?

Evet elimdeki sistem bu güncelleyip anakartımı da ekledim ve PSU Watt değerini.
R7 200 serisinden hiçbir kart Cyberpunk için ideal değil. 8 GB RAM yetersiz. Anakart belli değil. PSU belli değil. Kasa belli değil. SSD belli değil. Sağlam bir sisteme benzemiyor.

Tekrar bakabilir misiniz? Anakartımı da ekledim ve PSU Watt değerimi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı