i3 10100F sistem vs Ryzen 2600 sistem

BERKANTÇOBAN

Centipat
Daha fazla  
Hangisi beni daha çok götürür?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-11-09-14-20-46-20.jpg
    Screenshot_2020-11-09-14-20-46-20.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2020-11-09-14-20-17-63.jpg
    Screenshot_2020-11-09-14-20-17-63.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleyen: Moderatör:
Buyurun efendim.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anakart : https://www.hepsiburada.com/msi-h41...tx-anakart-p-HBV00000VSDUV?magaza=Hepsiburada (569 TL)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İşlemci : INTEL COMETLAKE CORE i3 10100F 4 3,60 GHz 6MB SOKET 1200 BOX FAN VAR(Ekran Kartı Gerektirir) | En Ucuzu Akakçe (883 TL)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ekran kartı: Inno3D GTX 1650 SUPER Twin x2 OC 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (İndirimle 1680)
Ram : Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (2 tane x 309)
Depolama : Gigabyte 480 GB GP-GSTFS31480GNTD 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (İndirimle 430 TL)
Kasa : DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK - Ucuzbudur (375 TL)
Güç Kaynağı : Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (449 TL)

Fiyat : "5.004 TL"

"Siteler güvenilirdir, kalitesiz siteleri önermiyorum."

"Parçalar kalitelidir, kalitesiz parça ve bileşen önermiyorum."

"İleride para olduğunda 1 TB HDD eklenmesi tavsiye olunur."

"Hayırlı olsun. Sistemle bir sorun yaşarsanız bana ÖM atabilirsiniz."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anakart : Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (554 TL)
İşlemci : AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (979 TL)
Ekran kartı: Inno3D GTX 1650 SUPER Twin x2 OC 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (İndirimle 1680)
Ram : Neoforza 8 GB 3200 MHz DDR4 NMUD480E82-3200DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (319 x 2 tane)
Depolama : Gigabyte 480 GB GP-GSTFS31480GNTD 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (İndirimle 430 TL)
Kasa : DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK - Ucuzbudur (375 TL)
Güç Kaynağı : Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (449 TL)

Fiyat : "5.105" TL

"Siteler güvenilirdir, kalitesiz siteleri önermiyorum."

"Parçalar kalitelidir, kalitesiz parça ve bileşen önermiyorum."

"İleride para olduğunda 1 TB HDD eklenmesi tavsiye olunur."

"Hayırlı olsun. Sistemle bir sorun yaşarsanız bana ÖM atabilirsiniz."

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı