yorgancı
Kilopat
kusura bakmayın anakart bilgisini yanlış vermişim. anakartımın doğrusu b460m a pro olacaktı.Hocam b450m anakarta intel işlemci takamazsınız. Yanlışınız var.
kusura bakmayın anakart bilgisini yanlış vermişim. anakartımın doğrusu b460m a pro olacaktı.Hocam b450m anakarta intel işlemci takamazsınız. Yanlışınız var.
bu sistemle oyunlarda kaç fps alıyorsunuz? Fortnite vs?İyi sosyaller, ekran kartımı yükseltmek istiyorum önerileriniz benim için kıymetli. İkinci el de alabilirim.
Sistemim.
i3 10100F işlemci.
2x8 16 GB RAM.
B450M Gaming Plus anakart.
Güncel ekran kartı 1030.
HP X24ih 144Hz monitör.
Bütçem: 5000 TL.
Tamamdır hocam dediğimiz gibi 1660ti veya RTX 2060 ikinci elden bakabilirsin. Bütçen varsa kesinlikle 2060 almanı tavsiye ederim.kusura bakmayın anakart bilgisini yanlış vermişim. anakartımın doğrusu b460m a pro olacaktı.
LoL 140 fps civarı ultra ayarlarda. Cities Skylines ve FM oynuyorum bide ama onların fps değerleri ölçünüz değildir diye düşünüyorum.bu sistemle oyunlarda kaç fps alıyorsunuz? Fortnite vs?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.