i3 10100F ve MSI GTX 1050 Ti nasıl?

İyi gayet rahat oynatır. En fazla 1 çubuk RAM daha gerekebilir bazı işlemciye yüklenen oyunlar için, onun dışında mükemmel olmuş. PSU'da çok ucuza kaçmamışsınızdır umarım. Hayırlı olsun ben de kardeşime eski 6600K sistemimi bıraktım günlük işlerini halledebilmesi için. :)

Vallahi ucuz mudur dandikmi bilmem bu vardı almaya gerek duymadım
 
@Tmcn00 en yakın zamanda o güç kaynağını değiştir sistemin havaya uçar.

Abartmış olabilirim 5 yılda götürür 5 saatte yani değiştirmekte fayda var.
 
O ekran kartını satma boş ver. Satarsan zaten düşük fiyata satacaksın. Eğer kazık atarsan da hakka gireceksin boş ver. Zaten dediğin oyunları yüksek ayarlarda 1050 Ti açar.

Satmam zaten bu sistem ona yeter diye düşündüm en fazla RAM'i 16 yaparım kasayı da ileride güzel bir şey alırım bunun hava akışı pek iyi değil sanırım her tarafı kapalı.
 
@Tmcn00 Bütçeni söylersen yardımcı olabilirim.

 
Arkadaşlar kardeşimi benim PC'den uzaklaştırmak için ona bir PC toplamaya çalıştım. Elimde eskiden kullandığım MSI 1050 Ti Gaming X 4 GB modeli vardı, i3 10100 F aldım, anakart olarak da MSI H410M-A PRO aldım. Bir de 8 GB RAM PSU, kasa, SSD vardı önceden. Şimdi oynadığı oyunlar GTA 5, Valorant, Fortnite, PUBG, Forza Horizon 4. şimdi bu oyunları akıcı oynayabilir mi? Anakart henüz gelmedi kargoda. Gelmeden sonuçları öğrenmek istedim. Bütçem yoktu ekran kartı hazırda vardı. Sadece anakart işlemci ve RAM aldım. Daha iyisini alsaydın falan demeyin boş yere.

Bu arada sisteme harcadığım miktar 2800 TL civarında bu fiyata iyi topladığımı düşünüyorum
@Tmcn00 Bütçeni söylersen yardımcı olabilirim.


350-370 civarında çok düşükse artık kasayı bir sonraki ay çalıştırırız
 
Merak etmenize gerek yok eğer bu oyunları oynuyor ise kardeşiniz bu oyunları tatmin edici ayarlarda akıcı oynar bende 1050ti kullanıyordum eskiden ve bunların hepsini oynatıyordu.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı