i3 10105F - GTX 1650 sistem nasıl?

İade et derim dostum. Kesinlikle fiyatını haketmiyor ve güncel oyunlarda zorlanır. 35 bin liraya DDR5 RTX 4070 Sistem toplanır öyle soyleyim.
İlla yeni nesil oyun oynıcam diye almıyorum ztn. Ben cs ciyim ve hikaye oyunlari oynamayi seviyorum. Arkadaşlarla forest, blazing sails; kendim ise resident evil villg felan oynasam yeter. Kaldırmazmı? Hem dediğiniz gibi rtx 4060, 4070 li sistemlerde vardı mağazalarda 60.000tl den aşşağı yok.
O paraya 7500F + 7800XT sistem satılmıştı geçenlerde sanki. Hem parçalar eski hem performansı düşük fiyatına göre.

İlla yeni nesil oyun oynayacagım diye almıyorum zaten. Ben CS'ciyim ve hikaye oyunlari oynamayi seviyorum. Arkadaşlarla Forest, Blazing Sails; kendim ise Resident Evil villg falan oynasam yeter. Kaldırmaz mı? Hem dediğiniz gibi RTX 4060, 4070'li sistemlerde vardı mağazalarda 60.000TL'den aşağı yok.

Arkadaşta 10105F, 1660 var CS 2 de arada bir kastigi için sistemi değişecek sen düşün gerisini.

Neden ya o kadarmı kötü. Babamın kredi kartında limit olmadığından elden taksit almak zorunda kaldım ve elden taksit veren mağazalarda da sistemler anca bu kadar. 34000'e aldık. Daha gelmedi ama. Bir de gerçekten CS 2, blazing s. GTA 5 oynanmazmı ya. YouTube'da videolarda bayağı oynuyorlardı. İçıme kurt düşürdünüz ya.

Dediğin oyunları kaldırır ama ileride çok sıkıntı yaşatır şimdi fark ettim bu kadar pahalı olup da utanmadan nasıl 8 GB RAM koymuşlar halen onu düşünüyorum bu bütçeye taksit olsa dahi kat ve kat daha iyi sistemler var.

Neden ya o kadarmı kötü. Babamın kredi kartında limit olmadığından elden taksit almak zorunda kaldım ve elden taksit veren mağazalarda da sistemler anca bu kadar. 34000'e aldık. Daha gelmedi ama. Bir de gerçekten CS 2, blazing s. GTA 5 oynanmazmı ya. YouTube'da videolarda bayağı oynuyorlardı. İçıme kurt düşürdünüz ya.

Dostum çabuk iade et 34 bin TL az para değil ve 2K monitörle oyun oynanacak şekilde bir ekran kartı dizersin.

Dediğin oyunları kaldırır ama ileride çok sıkıntı yaşatır şimdi fark ettim bu kadar pahalı olup da utanmadan nasıl 8 GB RAM koymuşlar halen onu düşünüyorum bu bütçeye taksit olsa dahi kat ve kat daha iyi sistemler var.
Dostum çabuk iade et 34 bin TL az para değil ve 2K monitörle oyun oynanacak şekilde bir ekran kartı dizersin.
Keşke iade edebilsem. Dediğim gibi kredi kartının limiti olmadığı için itopya incehesap gibi daha mantıklı yerlerden alamıyorum anca elden taksit veren mağazalardan alabiliyorum. Lise sonum üni sınavına hazırlaniyorum pc lzm (bir yandanda oyun :D). Bu tür mağazalardada 30k dan aşşağı pc yok (tekirdağda 10 tane mağaza gezdim elden taksit veren) hep rx 580, gtx 1650; rtx olanlarda en en en az 60k felan.

Canını sıkma dostum hiç yoktan iyidir ama RAM'i kesin upgrade yap günümüzde 8 GB RAM kesinlikle yetersiz.
Aldığım yerdeki abide aynı şeyi söyledi sizin dediklerinizden. 8gb ram yetersiz ileride paran oldugunda rami 2. Elden satar 3600hz lik 8x2 ram alırsın çok daha iyi olur dedi bide sıvı soğutma alsan 1 ömür kullanırsın dedi. Zaten bende ekran kartını 2. Elden satıp yenisini alıcam çokta kasmaya gerek yokmuş. Geç cevap verdim kusura bakma

Technopat Haberler

Geri
Yukarı