i3 10105F sistemde anakartta CPU ışıgı yanıyor ve ekranda no signal hatası

Daha fazla  
Ekran kartı
ASUS RX 570 8G
Anakart
MSI H510M Pro
İşlemci
i3 10105F
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben 2 hafta önce Vatan Bilgisayar'dan anakart ve işlemci aldım. İlk başlarda normal bir şekilde çalısıyordu, son haftalarda anakartın CPU ışıgı yanıyor ve ekranda no signal hatası beliriyor. BIOS falan hepsi güncel. Ekran kartının güç kablosunu cıkarıyorum, digerini takıyorum düzeliyor, 1 saat sonra yeniden no signal ve CPU ısıgı yanıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Anakart ve işlemciyi garantiye gönderdim, hiçbir sıkıntısı olmadıgını soylediler.

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben 2 hafta önce Vatan Bilgisayar'dan anakart ve işlemci aldım. İlk başlarda normal bir şekilde çalısıyordu, son haftalarda anakartın CPU ışıgı yanıyor ve ekranda no signal hatası beliriyor. BIOS falan hepsi güncel. Ekran kartının güç kablosunu cıkarıyorum, digerini takıyorum düzeliyor, 1 saat sonra yeniden no signal ve CPU ısıgı yanıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Anakart ve işlemciyi garantiye gönderdim, hiçbir sıkıntısı olmadıgını soylediler.

Harici ekran kartınız var ise HDMI kablosunu oraya takmayı deneyin.

Yokki hocam.

Yokki hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
deneyebilirsiniz. Harici ekran kartı derken RX 570 ekran kartınızı kasdettim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
deneyebilirsiniz. Harici ekran kartı derken RX 570 ekran kartınızı kasdettim.

Harici ekran kartında takılı hocam şuan calısıyor kapatıp actıgımda sistem no signal diyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı