i3-3217U laptopa macOS kurmak

Mr. Beast

Hectopat
Yer
Ohio
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
İntel HD 4000
İşlemci
İntel i3 3217U
Merhaba arkadaşlar,
Intel Core i3-3217U
8 GB RAM.
Intel HD4000.
Olan bir sisteme macOS kurmak istiyorum nasıl kurarım dualboot yapmayacağım sadece macOS sürüm fark etmez ama High Sierra veya stabil olmalı bunlar benim için yeterli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,
Intel Core i3-3217U
8 GB RAM.
Intel HD4000.
Olan bir sisteme macOS kurmak istiyorum nasıl kurarım dualboot yapmayacağım sadece macOS sürüm fark etmez ama High Sierra veya stabil olmalı bunlar benim için yeterli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Sana önerim macos kurmaman. Benim bir arkadaşımda kurmuştu hiç memnun kalmamıştı ve windows 10 a geri döndü. Senin bilgisayarın imac veya macbook olmadığı için pek stabil çalışacağını düşünmüyorum. Oyun falan oynuyorsan önerim macOS a geçmemendir.

HD 4000 ile maksimum Big Sur kurabilirsiniz, SSD'niz varsa çok sorun olacağını sanmam. Aşağıdan Big Sur imajını indirin ve BalenaEtcher ile USB'ye yazdırın. Yazma işlemi bitince OC EFI adlı bir bölüm oluşur, o bölümün içindeki EFI klasörünü silin ve bu EFI klasörünü atın. Dualboot olarak kuracaksanız diskinizden bir bölüm ayırın ve o bölümü biçimlendirin, kuruluma geçtiğinizde o bölümü APFS olarak biçimlendirip macOS'si kuracaksınız.

HD 4000 ile maksimum Big Sur kurabilirsiniz, SSD'niz varsa çok sorun olacağını sanmam. Aşağıdan Big Sur imajını indirin ve balenaEtcher ile USB'ye yazdırın. Yazma işlemi bitince OC EFI adlı bir bölüm oluşur, o bölümün içindeki EFI klasörünü silin ve bu EFI klasörünü atın. Dualboot olarak kuracaksanız diskinizden bir bölüm ayırın ve o bölümü biçimlendirin, kuruluma geçtiğinizde o bölümü APFS olarak biçimlendirip MacOS'si kuracaksınız.

Hocam High Sierra var mı ?

@e.n.e.s

Var.

Var.

Hocam EFI dosyasından sanki bir şeyin adını değiştiriyorduk?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı