i3-10110u laptopa macOS kurmak

hocam sizin son dosya mac os açılmadığı için herhangi bir şekilde nasıl düzelteceiğimi bilememiştim mac tekrardan kurmam lazım 10 dakikamı alıyor bu configle kurmaya başlarken itmwl.kext de usb efı de olcak dımı artık sıkıldım vallaha ama olcak herşey tamam grafk falan

ha bu arada installer kısmı da bitiyor beni tekrardan disk izlencesine atıyor atmadan bir önce dil seçimi yaptırıyor yani karışmış nasıl yapılıcak bu hata

Hocam kurulum bittikten sonra macOS Installeri seçeceksiniz, Install macOS Catalina değil. Bir de o configte grafik ve Wi-Fi'nin çalışması lazım.

Hocam kurulum bittikten sonra macOS Installeri seçeceksiniz, Install macOS Catalina değil. Bir de o configte grafik ve Wi-Fi'nin çalışması lazım.
tamam hocam usb kext klasörü varya ha onun içine itlwm kexti kopyalayacak mıyım birde zaten bu konfigle deneyecem grafik zaten ayarlardan yapıyorum 2048 mb vram sadece bunu usb efıye kopyalayacak mıyım kexti birde bir program varya diskgenius windows efıye de oc yı kopyalayacam dımı

installer beni o şekilde yapıyor zaten

Hocam, sizin yapacağınız tek şey configi atmak. EFI zaten hazırda var, EFI'nin içinde itlwm de var, eğer EFI'yi silmediyseniz sadece configi atıp kuruluma geçeceksiniz. Bir de macOS açılmadığında tekrar macOS kurmanıza gerek yok, hala macOS kurulmuyorsa en başta attığım EFI ile grafik ve Wi-Fi ayarlarını yapıp tekrar deneyin. Bir de şimdilik USB'siz boot etmeye çalışmayın, düzgün şekilde açılıyorsa ondan sonra USB'siz boot etmeye çalışın. MacOS Installer'a bastığınızda hata mı veriyor? Çünkü MacOS Installer'a bastığınızda Catalina yükleme ekranı gelmemesi lazım, ekranda kuruluma dair yazıların akması lazım ya da kurulumun bitmesine ne kadar kaldığı ile ilgili.

Hocam, sizin yapacağınız tek şey configi atmak. EFI zaten hazırda var, EFI'nin içinde itlwm de var, eğer EFI'yi silmediyseniz sadece configi atıp kuruluma geçeceksiniz. Bir de macOS açılmadığında tekrar macOS kurmanıza gerek yok, hala macOS kurulmuyorsa en başta attığım EFI ile grafik ve Wi-Fi ayarlarını yapıp tekrar deneyin. Bir de şimdilik USB'siz boot etmeye çalışmayın, düzgün şekilde açılıyorsa ondan sonra USB'siz boot etmeye çalışın. MacOS Installer'a bastığınızda hata mı veriyor? Çünkü MacOS Installer'a bastığınızda Catalina yükleme ekranı gelmemesi lazım, ekranda kuruluma dair yazıların akması lazım ya da kurulumun bitmesine ne kadar kaldığı ile ilgili.
2 kere yapabildik ya şşimdi kurulum ekranı dili geliyor sonrasında disk izlencesine atıyor bugun kurucam ve efi de elimde yok en bastan kurucam olaria olmayacak bu sefer sip enable falan var efıyı imaj yazma bitince disk genius ile açıp ordan içine kexti ve sizin confiği atıp öyle deneyecem sistem açılınca grafiği yaparım

tones hocam deneyince yazcam konu kapanmaz dimi bunu oluşan efı ıcıne atcam

halting critical error hatası enes hocam

Yaptim hocam ama calismiyor usb kext klasorunde var

Yaptim hocam ama calismiyor usb kext klasorunde var

En altta var hocam

Boyle bekliyorum yapcak hisi yok boyle kullancaz

Dosya Ekleri

• 79.jpg
    79.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 31
  • 79.jpg
    79.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 25
  • tmp-cam-7028743259925279875.jpg
    tmp-cam-7028743259925279875.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 35
  • 81.jpg
    81.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 32
  • tmp-cam-998060553437380949.jpg
    tmp-cam-998060553437380949.jpg
    120,5 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Hocam o zaman OpenCore Configurator ile configinizi açın ve DeviceProperties kısmına gelin, sonrasında aşağıdaki List PCI Devices kısmına basın ve Add All PCI Devices'a basıp configi kaydedip bilgisayarı yeniden başlatın. Ne olur ne olmaz configin yedeğini almayı unutmayın.

Tamam

dediğinizi yaptım ama nafile

lan kablosunu da okumuyor ama kurumdan ayrılmama az var yani lan işime yaramayacak ene de çok teşekkür ederim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı