- Makaleler
- 5
BIOS üzerinden kapatmanız gerekiyor efendim. Linux ile alakalı değil gibi bu durum o kadar da.
BIOS üzerinden kapatmanız gerekiyor efendim. Linux ile alakalı değil gibi bu durum o kadar da.
Fedora'da kurulumdan sonra açılabiliyor diye biliyorum. Bazı dağıtımlar gibi sorun çıkarmıyor bu konuda benim bildiğim.
Tekrar aynı hatayı verdi, sıralamayı değiştirip deneyeceğim.
Şuan da Fedora'da kurulum da yapamıyorum, Windows'a geçemiyorum. Telefondan ISO yazdıracağım.Klasik F*dora kurucusu neyi varsa kötü.
Konuda GNOME ağır diye geçmiş? Ne diye ağır? Biraz daha fazla RAM tükettiği için mi? Gereksiz bilgi yığını.
Kullanıcı ilk kez Linux kullanacak Saf GNOME içeren bir dağıtım önermek korkunç bir hata.
10 yıllık bilgisayarıma Ubuntu 24.04 yüklü gayet iyi durumda.
Ubuntu'da Secure Boot ile de sorun yaşamazsın.
Eki Görüntüle 2543611
Şuraya baktığım zaman şaşırdım bile bu kadar az olmasını beklemiyordum.
Eki Görüntüle 2543616
Remote Login ayarladım ve bu bilgisayara iş yaptıracağım zaman bağlanıp kullanabiliyorum.
Keşke Ventoy kullansaydınız. Birden fazla .iso dosyası koyup yedekli hareket etmiş olurdunuz.Şuan da Fedora'da kurulum da yapamıyorum, Windows'a geçemiyorum. Telefondan ISO yazdıracağım.
Asus.Bilgisayarınızın markası Casper mi? Eğer öyleyse hiçbir dağıtımı kuramayabilirsiniz benden söylemesi.
Tam modelini yazar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.