i3 12100F Arc A750 Apex Legends 70 FPS veriyor

ReSize BAR açın. Ne işe yaradığını bilmeden ömür kısaltıyor demeniz garip. İşlemcinin ekran kartı VRAM'ine 256 MB boyutlu parçalar hâlinde erişmek yerine tek parçada tamamına erişmesini sağlıyor. Kapalı durumuna göre ömrünü kısalttığı yok. yanlış anlamışım pardon.

Kanka benim ReSize BAR açık zaten :D overclock için söyledim ömür kısalttığını.

Hocam, markaya göre degisiyor, AMD kullaniyorsaniz, ayarlarimi verebilirim.

Arkadaşlar, işlemcinizden tam performans almak istiyorsaniz birkaç öneride bulunabilirim. Windows gereksiz hizmetleri kapatmak, HPET'i kaldirmak ve gorev zamanlayicisindan telemetry hizmetini durdurmak.

Hocam selam bende arkadaşla aynı sisteme sahibim bende de aynı sorunlar var hatta FPS drop sorunumda var ramlarimin hızı 3200 ama 2400 de çalışıyorlar nasıl yükseltebilirim ve bundan dolayı olabilir mi sorunlarım?

Hocam selam bende arkadaşla aynı sisteme sahibim bende de aynı sorunlar var hatta FPS düşmesi sorunumda var ramlarimin hızı 3200 ama 2400 de çalışıyorlar nasıl yükseltebilirim ve bundan dolayı olabilir mi sorunlarım?

Hocam, Sisteminiz arkadaşla tam olarak aynı ise RAM'lari 3200 de çalıştırmanız lazım. Sisteminizi tam olarak yazar misiniz? Windows Sürümünüzü de belirtin.

Birçok sebebi olabilir,Bios güncelliği ve Driwer güncelligi , Sıcaklık degerleride sebep Olabilir,Oyun aninda Görev yoneticisinden sisteminizi takip edin,Sorun farkli programlarin calismasindan da kaynaklanabilir.Parcalarinizin sağlığını test edin, Termal macun ve Kasa temizligi de önemli,Akilli depolamanin açık oldugundan emin olun.

Birçok sebebi olabilir, BIOS güncelliği ve driver güncelligi, sıcaklık degerleride sebep olabilir, oyun aninda Görev Yöneticisi'nden sisteminizi takip edin, sorun farkli programlarin calismasindan da kaynaklanabilir. Parcalarinizin sağlığını test edin, termal macun ve kasa temizligi de önemli, akilli depolamanin açık oldugundan emin olun.

Hocam BIOS sürümüm 2022'den kalma SSD RAM falan kontrol ettim sorun yok, PC 3-4 haftalık BIOS sürümüm güncel değil acaba ondan dolayı mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı