i3 12100F Arc A750 tabanlı sistemde FPS düşüşleri nasıl çözülebilir?

Makaleler
12
Daha fazla  
Merhaba, Valorant, LoL, Crysis, Battlefield, birçok oyunda deneme yaptım ve hepsinde aynı sonuç var. Oyunlarda 1-2 saniyelik anlık FPS düşüşleri ve takılmalar yaşıyorum. Özellikle Valorant oynarken çok can sıkmaya başladı. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • i3 12100F.
  • Arc A750.
  • 16 GB DDR4 RAM Goodram 3200MHz.
  • Gigabyte anakart.
  • FSP Hydro k-Pro 750W PSU.
  • Goodram PX600 SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Valorant, LoL, Crysis, Battlefield, birçok oyunda deneme yaptım ve hepsinde aynı sonuç var. Oyunlarda 1-2 saniyelik anlık FPS düşüşleri ve takılmalar yaşıyorum. Özellikle Valorant oynarken çok can sıkmaya başladı. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • i3 12100F.
  • Arc A750.
  • 16 GB DDR4 RAM Goodram 3200MHz.
  • Gigabyte anakart.
  • FSP Hydro k-Pro 750W PSU.
  • Goodram PX600 SSD.
ReSizeBar açıkmı eğer açık değilse fps dropları yaşanabiliyor bendede aynı sistemden var ReSizeBar açmadan önce çok fazla donmalar ve droplar oluyordu ReSizeBar açtıktan sonra bu donma ve kasmalar gitti

ReSizeBar açıkmı eğer açık değilse fps dropları yaşanabiliyor bendede aynı sistemden var ReSizeBar açmadan önce çok fazla donmalar ve droplar oluyordu ReSizeBar açtıktan sonra bu donma ve kasmalar gitti
Resizebar nerden kapatılır ?
En son yayınlanan sürücüyü kurdun mu?
Evet. Ama intelin sürücü sistemi çok sorunlu. Güncel sürücü aratıyorum ARC control panelden, hata veriyor.

1723883108424.png

Yukarda Resize Bar yazıyor ona tıklayınca on off yazıcak ordan on u seç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı