i3-12100F için 6 bin TL ekran kartı önerisi

Bütçe
7 bin tl
@BERWAR

Hocam YouTube videolarında 2077 gibi oyunlarda 3060 dahimin 30 FPS üstü olarak 4K oynatıyor. Üstelik yüksek ayarlarda. Yani 7 bine 4K görüntü verecek ekran kartı yok diyelim 8 bine var mı? Bu işin en düşük bütçeyle yapılırı nedir hem de onu soruyorum.

Hocam 6700 ile Low-medium falan 45 FPS zorlarsınız ama bir anlamı kalmaz 4K'nın o fiyata 4K unutup daha iyi bir ekran kartı bakmak lazım. Size en az 6800/6800xt lazım.

@BERWAR

Hocam YouTube videolarında 2077 gibi oyunlarda 3060 dahi min 30 fps üstü olarak 4k oynatıyor. Üstelik yüksek ayarlarda. Yani 7 bine 4k görüntü verecek ekran kartı yok diyelim 8 bine var mı ? Bu işin en düşük bütçeyle yapılırı nedir hemde onu soruyorum.
Hocam en düşük bütçe ile sanırım ikinci el 2060 alarak yapılır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bakın.

Hayır mümkünatı yok.

AAA oyunlarında asla 4K oynamazsın. Bu kartlar 2K'da bile yüksek ayarlarda yetersiz kalıyor.
AAA şartını arkadaş koymamış.

normal şartlarda 4k için uygun bir ekran kartı değil ancak konu sahibi 35 fps için istediği için tamda istediği model bence 6700 ayrıca daha üstü ekran kartlarını12100f kurtarmaz.

@BERWAR

Hocam YouTube videolarında 2077 gibi oyunlarda 3060 dahi min 30 fps üstü olarak 4k oynatıyor. Üstelik yüksek ayarlarda. Yani 7 bine 4k görüntü verecek ekran kartı yok diyelim 8 bine var mı ? Bu işin en düşük bütçeyle yapılırı nedir hemde onu soruyorum.
4K için AMD tarafında en az 6800 bakılmalı.

AAA şartını arkadaş koymamış.
İlla şart koşmasına gerek yok. PC internet oyunu oynayacak hali yok. Güncel oyunlarda 4k hayal, eski oyunları oynatır yine. Genel olarak yetmeyeceği aşikar. 3060 2K için bile yetmiyor en full ayarlarda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3060 Ti bile DLSS ile 50 FPS zar zor veriyor bu oyunda. 6600, 6650, 3060 çok daha güçsüz kartlar. 30 FPS ile de oyun akıcı olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı