i3-12100F için 6 bin TL ekran kartı önerisi

Bütçe
7 bin tl
@BERWAR hocam 35 fps üstü bana yeter. Ultra ayarlarda 120 fos 4k istemiyorum ki. Zaten onun için öyle bir bütçe yok ne yazık ki.

Hikâye odaklı oyunlar. Ki onlarda genelde aaa oluyor. Bu arada şimdi final fantasy xv açtım fakat 4k için görüntü ayarını bulamadım. En fazla 1080p olarak gözükmekte. Başka bir yerden mi ayarlanıyor ?
Monitörünüzün çözünürlüğü kaç?

@BERWAR hocam 35 fps üstü bana yeter. Ultra ayarlarda 120 fos 4k istemiyorum ki. Zaten onun için öyle bir bütçe yok ne yazık ki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fight anında 55 60 civarı alıyor hocam.

Kasa kasa oyun oynamadan kastınız Gotham Knights'ın PS5 deneyimi gibiyse evet öyle. 4K30FPS.
Ciddi ciddi konsol 30 FPS ile PC 30 FPS'sini bir mi tutuyorsun? Konsolun 30 FPS deneyimi ile PC'nin 30 FPS deneyimin akıcılığı arasında dağlar kadar fark var.

@OnurKelees 1080p. Yani 4k oyun için önce ekran kartını güncellemek istedim.
Hocam önce monitörünüzü güncellemekte fayda var. Eğer 4K istiyorsanız zira her ne olursa olsun 4K için kart bakıyorsunuz.

@yesososo videolara bakarak hiçbir sonuca ulaşamazsınız 4K için 3060 önereni ilk defa görüyorum.
3060 önermiyorum. Elinde 2060 varmış, İlk önce elindeki kartı masrafsız olduğu için denemesini öneriyorum.

@OnurKelees güzel arkadaşım birşeyi yapmadan önce önce o işin olurunu sormak istedim. Yani 4k monitör alıp, bütçemin yettiği kadar bir kart alsam bu sefer iş görmeyecek. E 4k monitörde 1080l oyun mu oynanır ?

Hocam önce monitörünüzü güncellemekte fayda var. Eğer 4K istiyorsanız zira her ne olursa olsun 4K için kart bakıyorsunuz.

3060 önermiyorum. Elinde 2060 varmış, ilk önce elindeki kartı masrafsız olduğu için denemesini öneriyorum.

Kardeşim ne yaşıyorsun? Biz 3060 oynatmaz 4K diyoruz sen 2060'ı denesin diyorsun. Dediklerini kanıtlamak için 20 beğenmeli videolar atıyorsun 4K monitörün parası da havadan geliyor değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı