i3 12100F için soğutma önerisi

Praitha

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar soğutucuya ihtiyacım var, kasam Vento VG05F, tercihim sıvı soğutma aslında. Hava soğutmanın görüntüsü pek hoşuma gitmiyor.
Ama yine de bakılabilir. Kasama uyan bir şey önerebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar soğutucuya ihtiyacım var, kasam Vento VG05F, tercihim sıvı soğutma aslında. Hava soğutmanın görüntüsü pek hoşuma gitmiyor.
Ama yine de bakılabilir. Kasama uyan bir şey önerebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.

Bütçe nedir?

O işlemci stok soğutucu ile gayet verimli çalışıyor, gereksiz yere masraftan başka bir şey olmaz.
DeepCool AK400 digital bakabilirsin, bir hava soğutucu için oldukça şık ve ucuz.

Bilmiyorum, kasadan da olabilir fakat 100 dereceleri görüyor. Eminim macun bitme gibi bir durum oldu fakat ileride de tekrar sıkıntı cekmemek için geçmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı işlemci var ve 92 mm'lik Noctua U9S kullanıyorum. Stok soğutucusu da gayet yetiyordu, görüntü için aldım ben Noctua'yı.

Şu anda oyunlarda 50 derece civarında geziyor. Adana sıcağında bazen 60 dereceleri görebiliyor. %100 yük altında Adana sıcağında en fazla 70 derece gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı