i3 12100F ile 1660 Ti'lı sistem darboğaz yapar mı?

Hocam Trendyol üzerinden alacağım bütçem belirli değil.

Trendyol biraz kazık olabilir Akakçe, epey, cimri gibi sitelerden fiyat karşılaştırması yaparak en ucuz ve güvenilir yerlerden alın hocam bu aralar fiyatlar uçtu. Bir de bu üçüne kaç TL vermeyı dusunuyorsunuz ona göre belki daha iyisi önerilebilir.

PSU yeterlidir değil mi? HADRON Hd412 500 Watt Power Supply Kutulu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ayrıca anakarta uyar mı?

Hocam bütçem bu kadar ne yazık ki en iyi alabileceğim kart bu.

PSU kotu. 500'den cok daha dusuk deger veriyordur 12v kanali, yeter mi bilmiyorum. 1200 TL PSU olur mu?

Hocam sorun çekersem değiştiririm şu an elimdeki bütçe ile bunları alıyorum. i3 12100F i fanlı mı tercih etmeliyim bir bilginiz var mı?

Stok fan yeter.

Kutulu alacağım ama Trendyol'da falan fansız yazıyor fanlı yazan falan var fanlı yazanı alacağım ilanda.

Trendyol biraz kazık olabilir Akakçe, epey, cimri gibi sitelerden fiyat karşılaştırması yaparak en ucuz ve güvenilir yerlerden alın hocam bu aralar fiyatlar uçtu. Bir de bu üçüne kaç TL vermeyı dusunuyorsunuz ona göre belki daha iyisi önerilebilir.

Hocam kendi kafaniza gore ilerliyorsunuz benim icin problem degil ancak yeni konu acarak arkadaslarin yardimci olmasi daha dogru olur. Bilginiz olmadan oradan buradan parça almak cok saglikli degil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı