i3 12100F sistem için soğutma upgrade değer mi?

Yer
Konya
RAM
16Gb
Ekran kartı
Rtx3050
Anakart
Gugabayt h610
İşlemci
i3 12100f
Hepibize merhaba arkadaşlar i3 12100F RTX3050'li sistemim için soğutma upgrade yapacağım kasam:
İşlemci soğutucum stok soğutucu aklımdaki parçalar.
Kule tipi soğutucu:
Bu kasama uyar mı?
Bu soğutucuya üçüncü fanı takmak istiyorum uyar mı?
Üçüncü fan:
Kasaya 4 tane fan takacağım görüntü amaçlı ekstra çoklayıcı almam lazım mı?
Fan:
Kule tipi soğutucunun içinden macun çıkıyor mu çıkıyorsa kaliteli mi eğer değilse bu iyi midir?
Macun:

F model bir işlemci için bence bu kadar soğutmaya bütçe ayırmayın.
Düzeltme: Gameforce dörtlü set ben de mevcut f/p açısından iyi diyebilirim, arctic macun zaten çok yaygın dekilde önerilen güzel bir macun son olarak seçtiğiniz kasa da yaygın ve memnun eden bir kasa eğer illaki yapacağım diyorsanız seçtiğiniz ürünler gayet iyi.

Hocam hava soğutma fantezim var o yüzden bu kadar bütçe ayırdım peki aldığım ürünler uyar mı?

Düzeltme: Gameforce dörtlü set ben de mevcut F/P açısından iyi diyebilirim, Arctic macun zaten çok yaygın dekilde önerilen güzel bir macun son olarak seçtiğiniz kasa da yaygın ve memnun eden bir kasa eğer illaki yapacağım diyorsanız seçtiğiniz ürünler gayet iyi.

Aldığım kule tipi soğutucuya 3. fanı takabilir miyim?

Sağ olun hocam peki son bir sorum olacak alacağım 4 tane fan için çoğaltıcı almam lazımmı yoksa direk anakarta bağlasam uyar mı?
Çoğaltıcı almanızı öneririm o dört fan ileride altı olur 😂hem anakartınız da boşu boşuna dört slot yer kaplamaz.

Çoğaltıcı olarak bu ürünü kullanıyorum gayet memnunum.

Alfais 4337 10 Port Fan Çoklayıcı... Alfais 4337 10 Port Fan Çoklayıcı Y PWM Splitter 4 pin 12v Switch Power Güç IDE Çoğaltıcı Molex Kanal Kasa : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı