Thermalright Assassin Spirit 120 EVO ARGB 4 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili ürün kutusunun içinde termal macunda bulunmaktadır. Stok fan bir süreliğine kullanın diye verilir. Bir süre sonra değiştirilmelidir. Termal macunu uygulayın ve soğutucuyu takın. Kafanız rahat olsun.i3-14100 işlemcim ve MSI Pro B760-P soket 1700 anakarta sahibim. 1 yıldır CPU'da stok fan takılıydı ve beni rahatsız ediyordu açıkçası. Bütçemi arttırabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Thermalright Assassin Spirit 120 EVO ARGB 4 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili ürün kutusunun içinde termal macunda bulunmaktadır. Stok fan bir süreliğine kullanın diye verilir. Bir süre sonra değiştirilmelidir. Termal macunu uygulayın ve soğutucuyu takın. Kafanız rahat olsun.
Şuan için verebileceğim maksimum 3000 TL. Uygun bir fiyat mı?bütçe nedir
Dikkat etmemişim afedersiniz. https://www.akakce.com/islemci-sogu...t-phantom-spirit-120-se-fiyati,634899527.htmlHocam stoğu yok ki
o işlemci için fazlaŞuan için verebileceğim maksimum 3000 TL. Uygun bir fiyat mı?
Işlemciyi 1 yıla i7'ye yükseltmeyi düşünüyorum.o işlemci için fazla
Hocam bu kasanın içinde çok mu yer kaplıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.