Çözüldü i3 14100F RTX 3050 sistemde 8x2 G.Skill Dual RAM'ler çıkarılıp takıldıktan sonra ekran gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

semih044

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
3050
İşlemci
i3 14100F
Merhaba, 8x2 3600MHz G.Skill Dual RAM'lerim var. Bu RAM'lere dün geçtim ve bugün kontrol ettiğimde RAM'lerin bir tanesini görüyordu ve 2400 küsur MHz'de çalışıyordu, tam hatırlamıyorum. Bilgisayarımı kapatıp RAM'leri çıkartıp yerlerini değiştirdim, görüntü gelmedi. Tek RAM takıp çalıştırdım, olmadı; ikisini de denedim. RAM'leri sildim, yine de olmadı. BIOS'u sıfırladım, yine de olmadı. Acil olarak yardım eder misiniz?

Çözüm
Yaptım oldu Valorant'a girdim 2-3 sefer oyunu kapatmadan masaüstüne attı bir şey olmaz inşallah.
Olmaz hocam. Güle güle kullanın
Şimdilik yapabileceğiniz bir şey yok, ama endişelenmeyin. Eğer bu çökme sık sık (örneğin her 10 dakikada bir) tekrarlamazsa, sistem kendini yavaş yavaş yeni hıza adapte edecektir.

Çözüm olarakta işaretleyin lütfen. Bilgilesin ihtiyacı olan

Yaptım oldu Valorant'a girdim 2-3 sefer oyunu kapatmadan masaüstüne attı bir şey olmaz inşallah.

Olmaz hocam. Güle güle kullanın
Şimdilik yapabileceğiniz bir şey yok, ama endişelenmeyin. Eğer bu çökme sık sık (örneğin her 10 dakikada bir) tekrarlamazsa, sistem kendini yavaş yavaş yeni hıza adapte edecektir.

Çözüm olarakta işaretleyin lütfen. Bilgilesin ihtiyacı olan

Çözüm

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…