Yazdığım cümlelerden ne ısınma ne de bir Ryzen kelimesi geçti bunları kendin yazıp kendi kendine gülüp eğleniyorsun farkında mısın? Git bir yüzünü yıka gel yazdıklarımı tekrar oku bekliyorum.
Arkadaşım, kafa mı buluyorsun benimle.
Moral bozmak istemem ama i3 çok eski bir işlemci 14.nesil olmasına aldanma Bunu Tofaş bir araba gibi düşün 14. nesil olduğu için yeni teknoloji kullanılmış ancak ne yaparsan yap bu bir Tofaş (Biraz araştırdıktan sonra almanız daha iyi olurdu. Eğer değişim yapabilirsenız üstüne biraz fiyat farkı koyunda en azından i5'e geçin)
Sizi eğlendirebildiysem ne mutlu bana. Ayrıca takım tutar gibi fikir tutmayın
Detaya girmeden yüzeysel olarak açıklıyayım i3 işlemcinin önbelleği küçük olduğu için konu sahibi bu sorunları yaşıyor.
Sen ne kadar o mutlu köşende gülsende bu adamın bu sorunlarına bir çözüm olmuyor.
Arkadaşın ısınma sorunu var, öneri olarak i5'e geçmesini öneriyorsun. Konu sahibi ısınma sorunu yaşıyor ve sen "i3 işlemcinin önbelleği küçük olduğu için konu sahibi bu sorunları yaşıyor" diyorsun. Açık açık i5'in önbelleğinin büyük olduğu için daha az ısınacağını ve konu sahibinin i5'e geçmesi gerektiğini söylüyorsun. Ha bir de i3'ün eski bir işlemci olduğunu da söylemiştin, onu unutmayalım. Konu sahibine yardımcı olmuyorsam da en azından yanlış verilen bir bilgiyi düzeltiyorum. Konu sahibinin yapması gereken tek şey soğutucu almak, i5'e geçmek değil.
@Emir Furkanz Aman diyeyim bu arkadaşın tavsiyelerini dikkate alma, 13100F ile 100 derece görüyorsan 13400F alırsan 120 130 derecelerde gezersin.