i3-2100'te Windows'tan Linux'a gecilmeli mi?

Hocam ben yaklasik 8 senedir Windows kullanıyorum. O yuzden Linux denedimde pek rahat edemedim ve çok da denemedim sahsen. Kardesim 3 senedir falan kullaniyor alisir herhalde. Kendim Linux olarak Tails OS denedim bir de antiX Linux denedim. Cok karmasik geldi ozellikle antiX Linux. Daha basit arayuzu olan var mi? Ne onerirsiniz? VPN falan iniyor degil mi? Kaspersky VPN kullaniyor.
Proton VPN kullanabilir.

Güzel masaüstü için KDE Neon kullanılabilir ama boşta 800 MB RAM kullanır haberiniz olsun.

Zula Steam dışından da oynanabiliyor ya hocam ondan dedim.
Hocam Proton zaten WINE'ın geliştirilmiş hâli. Proton'la açılmayan WINE'da hiç açılmaz.

Proton VPN kullanabilir.

Güzel masaüstü için KDE Neon kullanılabilir ama boşta 800 MB RAM kullanır haberiniz olsun.

8 GB RAM var hocam sorun olmaz bence. Bir de GFN kullanabiliyor mu? Kusura bakmayin cok soru soruyorum ama hiç bilgim yok.

8 GB RAM var hocam sorun olmaz bence. Bu arada evet Zula Steam'in degil belki girer. Bir de GFN kullanabiliyor mu? Kusura bakmayin cok soru soruyorum ama hiç bilgim yok.
Sorun olmaz hocam. KDE Neon kullanılabilir. Sistem ayarları uygulamasından isterseniz Windows teması bile kurabilirsiniz.

Sorun olmaz hocam. KDE Neon kullanılabilir. Sistem ayarları uygulamasından isterseniz Windows teması bile kurabilirsiniz.

Direkt Rufus ile yazdirabiliyor muyuz?

1732182530214.png

Hocam link kirik galiba.

Şu an indiriyorum hocam. Rufus ile kurabiliyorum degil mi direkt?

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt Rufus ile yazdirabiliyor muyuz?

Eki Görüntüle 2356737

Hocam link kirik galiba.
Güncellendi.

Rufus ile yazdıracak olursan ISO mu yoksa DD yansısı mı diye soracak. Orada kesinlikle DD seçmen gerekiyor. Aksi durumda ya kurulumda hata alırsın ya da kurulum tamamlanabilse bile sorunlu bir sistem kurmuş olursun. Linux ISO'ları DD modunda yazdırılmalıdır.

Güncellendi.

Rufus ile yazdıracak olursan ISO mu yoksa DD yansısı mı diye soracak. Orada kesinlikle DD seçmen gerekiyor. Aksi durumda ya kurulumda hata alırsın ya da kurulum tamamlanabilse bile sorunlu bir sistem kurmuş olursun. Linux ISO'ları DD modunda yazdırılmalıdır.
Rufus yerine baska bir sey kullanmaya gerek var mi? Balena gibi.

Zula oynayamaz. CS oynayabilir hem daha kalitelidir.

Minecraft resmi desteği var. Craft Rise da oynanır.

Roblox için Android sürümünü kurman gerekir.

Q4OS kurabilirsiniz.

Zula nasıl oynayamaz? Pentium G620 GF 210 sistemde yüksek ayarlarda oynaniyor hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı