i3 2120 ve 1050 Ti darboğaz yapar mı?

Amd cephesinden hangi kart olabilir bunun dengi GTX950 Stok sorunu var galiba başka hangisi olabilir bu bütçede ?

Bide birşey söyliyecem hocam ben normal oyunda diyelim GTA5'te 65-90 fps alırken fps drop görürken eğer bu fps'i vsync ile 60 fps'e sabitlesem drop devam edermi ?

Amd cephesinden hangi kart olabilir bunun dengi GTX950 Stok sorunu var galiba başka hangisi olabilir bu bütçede ?

Bide birşey söyliyecem hocam ben normal oyunda diyelim GTA5'te 65-90 fps alırken fps drop görürken eğer bu fps'i vsync ile 60 fps'e sabitlesem drop devam edermi ?
Drop yemenizin VSYNC ayarıyla ilgisi yoktur hiçbir şeyi olumlu ya da olumsuz etkilenmez.

İnternette bazı videolar izledim bu işlemci ve ekran kartı 2 lisi ile ilgili herhangi bir drop olayı yoktu veya ani düşmeler.
Bakın biz burada ihtimaller üzerinden konuşuyoruz '' darboğaz olma ihtimali yüksek '' dedik illa her oyunda, her zaman olacak diye bir şey yok sadece o işlemci ekran kartı kombinasyonunu tavsiye etmiyoruz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı