Hocam o sisteme alabileceği ekran kartı çok iyi bir şey olamaz. Bu yüzden pahalı bir ekran kartı değil de ucuz gt 1030 gibi şeyler alınabilir.Ekran kartları çok pahalı, şart değilse beklemenizi öneririm.
Şu madencilik işi bitince ekran kartlarını kilo ile alırız![]()
Gt 1030 ddr3 değil ki ben ddr3 için diyorumHocam o sisteme alabileceği ekran kartı çok iyi bir şey olamaz. Bu yüzden pahalı bir ekran kartı değil de ucuz gt 1030 gibi şeyler alınabilir.
Ddr3 için arıyorum ddr5 değilGT 1030, rx550
Çin de bitti ama bizim ülkede biter mi bilmemEkran kartları çok pahalı, şart değilse beklemenizi öneririm.
Şu madencilik işi bitince ekran kartlarını kilo ile alırız![]()
Ne bu DDR3 ısrarı? Anakartın DDR3 sanırım, onun DDR3 olmasının ekran kartıyla bir alakası yok.Ben DDR3 için diyorum.
Ddr3 anakartına ddr5 ekran kartı takılmaz ki benim bildiğimNe bu DDR3 ısrarı? Anakartın DDR3 sanırım, onun DDR3 olmasının ekran kartıyla bir alakası yok.
Doğru olsaydı R9 380 kullanamıyor olurdum şu an, doğru değil. DDR3, DDR4, DDR2 kavramlar RAM'lerle alakalı bir durum, ekran kartıyla alakası yok.Benim bildiğim.
Ram slotunda ddr3 yazıyor dikkat et.Ddr3 anakartına ddr5 ekran kartı takılmaz ki benim bildiğim
Ekran Kartı Yerinde Ddr3 diyor yani buna ddr5 ekran kartı takabilirmiyizEki Görüntüle 1103739
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.