i3 2130 ve HD7350 sistem ne kadar eder?

VeyselAltun

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an kullandığım bilgisayarı satıp 2000 TL civarında bir oyun bilgisayarı toplayacağım.
Bilgisayarımın özellikleri ;
  • 6 GB RAM (3x2)
  • AMD Radeon HD7350 Ekran Kart
  • 500 GB 16 MB Cache 7200Rpm HDD
  • Asus H61M-k Anakart
  • 240W Güç Kaynağı
  • Intel Core i3 2130 3.4Ghz İşlemci
ve birde beyaz bir kasa. Sizce ben bunu herhangi bir bilgisayarcıya ne kadara satmalıyım ? Biliyorum pek iyi bir sistem değil :) Yeni bir bilgisayar alacağım. Bu elimdeki sistem satılır mı diye merak ediyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarcılar (Forum Technopat Sosyal tabiri ile Bakkallar) fiyatı öldürür. O yüzden Letgo ve Sahibinden üzerinden satılabilir. Tabi Sosyal üzerinden de satabilirsin anca 150 mesajdan fazla mesajın olması gerekli.

Bilgisayarcılar (Forum Technopat Sosyal tabiri ile Bakkallar) fiyatı öldürür. O yüzden Letgo ve Sahibinden üzerinden satılabilir. Tabi Sosyal üzerinden de satabilirsin anca 150 mesajdan fazla mesajın olması gerekli.
Yanıtın için teşekkürler. Peki sence bu bilgisayar letgoda ne kadara, bilgisayarcıya ne kadara vermeliyim? Ha bide bu 150 mesaj olayını açar mısın?

Hızlı satmak istersen İstanbul kadıköy'de uranyum pc ve borsa pazar test yapıp direk nakit veriyor. Ama fiyat sana düşük gelebilir.
Sence ne şekilde satmalıyım? Letgo iyi diyorlar. Nerde hızlıca satarım? 2. El bu arada

Bilgisayarcıya mı satmalıyım yoksa letgodan mı? 2. El bu arada

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı