i3 2310M %100 işlemci kullanımında düşük Watt kullanımı

Makaleler
1
Selamlar arkadaşlar bugün çok acayip bir şey fark ettim. Şimdi laptopumdaki işlemci i3 2310M 35 Watt TDP'si var ama Cinebench'i çalıştırdım %100 kullanımda en fazla 23 Watt tüketti? Neden acaba?

Selamlar arkadaşlar bugün çok acayip bir şey fark ettim. Şimdi laptopumdaki işlemci i3 2310M 35 Watt TDP'si var ama Cinebench'i çalıştırdım %100 kullanımda en fazla 23 Watt tüketti? Neden acaba?

Cinebench %100 kullanım yapmıyor aslında çünkü. Prime95 dene istersen ve unutma ki 35 Watt içine GPU'da ekleyeceksin.

Yine de belli olmaz belki Prime95 ile Max yükte 35 görebilirsin. GPU ile yük yaparsan işlemci hızını düşürebilir yani.
bi deneyeyim prime 95 i birde ben hd 3000 i kullanmıyorum harici gpu var laptobumda.
Yine de belli olmaz belki Prime95 ile Max yükte 35 görebilirsin. GPU ile yük yaparsan işlemci hızını düşürebilir yani.
kanka 30 dk boyunca prime 95 testi yaptım. maximum 26 wat harcadı birde ben nasıl hd 3000 kullanırım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı