- Makaleler
- 1
Arkadaşlar i3 2310M laptopum var. İşlemciyi değiştireceğim internetten i7 2630QM buldum. Soketler aynı acaba değiştirirsem herhangi bir sorunla karşilaşir miyim?
Bence i5 2.Gen daha mantıklı. Ben olsam garanti işe oynardım ve i5 alırdım. Zaten i7 alınca da uçmuyorsunuz.Aynı TDP değerine sahip bir de i5 işlemci var 2.nesil o olur mu?
Şu an telefondayim ama anakartım soket 988.
Bence i5 2.gen daha mantıklı. Ben olsam garanti işe oynardım ve i5 alırdım. Zaten i7 alınca da uçmuyorsunuz.
Bence o bilgisayara upgrade komple mantıksız ama neyse.Bence i5 2.Gen daha mantıklı. Ben olsam garanti işe oynardım ve i5 alırdım. Zaten i7 alınca da uçmuyorsunuz.
Bence o bilgisayara upgrade komple mantıksız ama neyse.
Umduğun performans artışını bulamayabilirsin. 2. Nesil eski işlemciler sonuçta. Düşük RAM frekansı vb.Neden mantıksız söyleyebilir misin?
Umduğun performans artışını bulamayabilirsin. 2. nesil eski işlemciler sonuçta. Düşük RAM frekansı vb.
Daha iyi olacağı kesin ama ÷5 mı olur ÷10 mu olur yani kısaca parasına değer mi bilinmez. Bence SSD takın. RAM ilavesi mümkünse yapın öylece kullanın.Haklısın ama zaten ben öyle mükemmel bir performans artışı beklemiyorum. Elimdeki işlemciden daha iyi performans alacaksam daha iyi.
Daha iyi olacağı kesin ama ÷5 mı olur ÷10 mu olur yani kısaca parasına değer mi bilinmez. Bence SSD takın. RAM ilavesi mümkünse yapın öylece kullanın.
Ben olsam boş işlemci upgrade yerine SSD takar yoluma bakarım. Kesinlikle daha etkili olur hız anlamında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.