- Makaleler
- 1
Arkadaşlar i3 2310M laptopum var. İşlemciyi değiştireceğim internetten i7 2630QM buldum. Soketler aynı acaba değiştirirsem herhangi bir sorunla karşilaşir miyim?
Marka kıyaslamıyoruz. Siz aynı TDP ye ve aynı mimariye sahip iki işlemcide pek performans farkı olmaz demiştiniz.Kıyaslama mantıksız. Intel 3 nesil sonrasında bile yerinde sayan bir firma. Ve mobil platformdan bahsediyoruz.
Şimdi onunla kıyasladım ÷20-25 civarı bir fark var. Oyunlarda ilaç olur mu bilemem. Ama katkısı olur. İyi forumlari5 2430M alacağım bu işlemci 3.20 GHz.
Şimdi onunla kıyasladım ÷20-25 civarı bir fark var. Oyunlarda ilaç olur mu bilemem. Ama katkısı olur. İyi forumlar![]()
Marka kıyaslamıyoruz doğru. Ama dediğim şey Intel için yüzde 80-90 doğru bir genellemeMarka kıyaslamıyoruz. Siz aynı TDP ye ve aynı mimariye sahip iki işlemcide pek performans farkı olmaz demiştiniz.
Ayrıca I3 2310M ile I5 2520M arasında bariz fark olacaktır ki I3 2310M de Turbo özelliği de yok.
Konuyu kaçırdım. i5 her türlü daha performanslı, @feneresevdalı bir tık saçmaladın gibiYardımcı olduğun için teşekkürler.![]()
Marka kıyaslamıyoruz doğru. Ama dediğim şey Intel için yüzde 80-90 doğru bir genelleme![]()
Hocam işlemcide Intel cimriliği diye bir olay var. Söylediğim cümle ne kadar doğru tartışılır. Sürç-i lisan ettiysek affola.Konuyu kaçırdım. i5 her türlü daha performanslı, @feneresevdalı bir tık saçmaladın gibi![]()
İmkanlar ve ihtiyaçlar olarak bakarım her konuda. Ödediğimin karşılığını alıyorsam, kullandığım ürün ne olursa olsun iyidir.Marka kıyaslamıyoruz doğru. Ama dediğim şey Intel için yüzde 80-90 doğru bir genelleme![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.