i3 2310M İçin Windows Sürümü Önerisi

Aynen, benimki. Yani, HDD yerine SSD takılabilyor mu?
Eğer takılıyorsa SSD'yi takınca windowsu tekrar mı kuracağız?
Birde hocam, ben laptopu söküp tüm temizleyeceğim tekrar birleştireceğim. Sizce hıza veya bir şeye iyi bir katkısı olur mu? Laptop eskiden hızlıydı.

Aynen, benimki. Yani, HDD yerine SSD takılabilyor mu?
Eğer takılıyorsa SSD'yi takınca windowsu tekrar mı kuracağız?
Birde hocam, ben laptopu söküp tüm temizleyeceğim tekrar birleştireceğim. Sizce hıza veya bir şeye iyi bir katkısı olur mu? Laptop eskiden hızlıydı.
HDD yerine takılır. SSD takınca yeniden windows 10 kuracaksın. SSD kullanırsan HDD kullanmak istemezsin. HDD kutusu alıp HDD'yi depolama olarak kullanabilirsin.

Laptopum HP Pavilion DV6-6011TU.
Ekran kartım Intel(R) HD Graphics 3000. Sanırım kötü bir ekran kartı. Aslında benim için fazla da gerek yok diye düşünüyorum.
Sadece Intel HD Graphics mi var yoksa diğer bir ekran kartı var mı? İnternette sisteminiz hakkında pek fazla bir bilgi bulamadım.

Aygıt Yöneticisi >> Görüntü Bağdaştırıcıları bölümünde neler var?

Bu arada, hangi oyunları açmayı düşünüyorsunuz?

Görüntü bağdaştırıcıları kısmında sadece o var hocam. Açarsam Farming Simulator 17 açarım.

İşlemci grafikleriyle oyun oynamak sizlere çeşitli sorunlar çıkarabilir. (bkz: Laptopa masaüstü ekran kartı takma)

İşlemci grafikleriyle normal şartlarda oyun oynanmaz. Ama temel işleri için yeterlidir. Oyun gibi ağır işlerde işlemci grafikleriyle zorlanırsınız.

İşletim sistemi önerisine gelecek olursak, Windows 8.1 kurabilirsiniz. Windows 7'den daha hafif bir sistemdir. (Windows 8.1'in temel desteği sona ermiştir. Genişletilmiş destek devam etmekte.)

Sisteminizin UEFI özelliği var mı?

Windows 8.1
Rufus

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı