İ3 2310M The Witcher 2 Kasma Olur Mu?

İşletim sistemi
Windows 7

usknsk

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi forumlar. Zamanında The Witcher 2 oyununu korsan olarak indirip oynamıştım ama bi' kasma, donma söz konusuydu. Şimdi dizisini izledikten sonra Witcher oynayasım geldi :) Steam'de de hazır indirim varmış. 4 TL'ye düşmüş oyun. Şeyi merak ettim oyunu orijinal alırsam kasma falan azalır mı ? Biliyorum biraz saçma ama aklıma böyle bi' şey takıldı.
Sistemim ;
- i3 2310M @2.10GHz işlemci
- 4 GB DDR3 1333MHz RAM
- AMD Radeon 7400M ve Intel HD Graphics 3000 ekran kartı

Bilgisayara kurulu program vs vs. Bunlar performansı etkiliyebilir, RAM 4 gb haliyle . Oyunlara girerken gereksiz kullanmadığın programları uygulamaları kapat ve öncelik atamadan oyuna yüksek öncelik ata. Uzun zamandır format yemediyse makine buda kasmalara neden olabilir temiz bir format rahatlatabilir. :)
Formatı daha yeni attım. Zaten bi' takıntı oldu bende eğer bilgisayar yavaşlarsa veya başka bi' sıkıntısı olursa hemen format atıyorum :) Öncelik ata derken görev yöneticisinden mi bahsediyorsunuz ?
Bende kaldırabileceği oyunları oynayarak idare ediyorum. NFS Rivals ve project cars oynayabildim en azından. Ama nerdeyse oyunları düşük ayarlarda oynadım.

Nerdeyse tüm oyunlarımı
Tamam The Witcher 2'yi satın aldım şimdi. Bana bizim sistemin kaldıracağı böyle kesinlikle oynamam gereken oyunlar önerir misin ?

Aynen 3-5 FPS artışı sağlıyor.
Evet bayağı işe yarıyor :)
Neden sistemi yanlış kullandığını düşündün?
Önceki sayfada belirttiğim gibi oyunlarda iyi performans almadığımı düşünüyorum.
Formatı daha yeni attım. Zaten bi' takıntı oldu bende eğer bilgisayar yavaşlarsa veya başka bi' sıkıntısı olursa hemen format atıyorum :) Öncelik ata derken görev yöneticisinden mi bahsediyorsunuz ?

Tamam The Witcher 2'yi satın aldım şimdi. Bana bizim sistemin kaldıracağı böyle kesinlikle oynamam gereken oyunlar önerir misin ?
.

Buna cevabın var mı ?

Batman Arkham serisi (Origins şiddetle öneririm harika hikaye harika dövüş sistemi)
The walking dead in oyunu
La noire
Furbol a ilgin varsa FM serisi
Ac serisi (Black Flag e kadar açar)
Metro 2023
The Godfather
Spec Ops The Line
Teşekkür ederim önerilerin için.
Batman Arkham serisi (Origins şiddetle öneririm harika hikaye harika dövüş sistemi)
The walking dead in oyunu
La noire
Furbol a ilgin varsa FM serisi
Ac serisi (Black Flag e kadar açar)
Metro 2023
The Godfather
Spec Ops The Line
Black Flag kaldırır mı sizce sistemim ?
Çok sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Ayarları belki yüksekte falan hafif yavaşlayabilir. Seviyorsan al. Bu arada ilk defa benim sistemi başkasında gördüm. Memnun musun sistemden biraz eski galiba ?
Oyun az önce indi. Ama oyun yine takılıyor. 800x600 çözünürlüğe aldığımda biraz FPS artıyor ama öyle de oynanacak bi' oyun değil bence. Bu kasmaya bir çözüm var mı yoksa oyunu iade mi edeyim ?
Çok sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Ayarları belki yüksekte falan hafif yavaşlayabilir. Seviyorsan al. Bu arada ilk defa benim sistemi başkasında gördüm. Memnun musun sistemden biraz eski galiba ?
7400m ekran kartının en güncel linki var mı sizde ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı