i3-2330M sistemde FPS nasıl artırılabilir?

Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim (laptop):
Windows 7 32 Bit,
Intel Core i3-2330M 2.20 GHz,
4 GB RAM,
Intel HD Graphics 3000.
Laptopum eski ve özellikleri kötü olduğu için oynadığım oyunlar kasma yapıyor çok değil sabit 30 FPS olsa hepsini rahatça oynarım ama genelde 15-25 FPS civarı alıyorum. FPS arttırmak için yapmam, almam gereken şeyler yazarsanız sevinirim.

Güç modundan nihai performansa al bende fps arttırdı bazi laptoplarda baya artırıyor. Eskiden 40fps lerde gezerken 45 46 oldu.
Overclockable ise overclock yap.
Oyunlarda resolution 720p yap 1.33x katına çıkar fps.
Oyuna girmeden ctrl+shift+esc bas gereksiz uygulamalari kapat (discordxfalan arkada ix bırakıyo)

Güç modundan nihai performansa al bende FPS arttırdı bazi laptoplarda bayağı artırıyor. Eskiden 40FPS'lerde gezerken 45 46 oldu.
Oyunlarda resolution 720p yap 1.33X katına çıkar FPS.
Oyuna girmeden CTRL+Shift+ESC bas gereksiz uygulamalari kapat (discordxfalan arkada IX bırakıyor)

Overclock için bir video açtım yorumlarına bakarken şöyle bir yorum gördüm
"Arkadaşlar değerler 0 gözüküyorsa %98 ihtimalle ekran kartınız yoktur. Intel HD Graphics bir ekran kartı değildir" bunun bir çözümü var mıdır?

Güç modundan nihai performansa al bende FPS arttırdı bazi laptoplarda bayağı artırıyor. Eskiden 40FPS'lerde gezerken 45 46 oldu.
Oyunlarda resolution 720p yap 1.33X katına çıkar FPS.
Oyuna girmeden CTRL+Shift+ESC bas gereksiz uygulamalari kapat (discordxfalan arkada IX bırakıyor)

Windows 7 de nihai performans modu yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı