i3 3220 İşlemciye GTX 960, GTX 1050, GTX 1050 Ti Darboğaz Yapar Mı?

Herkes RX 460 Veya 560 öneriyor fakat ne özelliği var bu iki kartın GTX 1050'den ? FPS farkı olarak GTX 1050 daha iyi acaba darboğaz yüzünden mi o kartları öneriyorsunuz ? Bu konuda yardım edebilecek birisi varsa beni aydınlatabilir mi ?

Herkes RX 460 Veya 560 öneriyor fakat ne özelliği var bu iki kartın GTX 1050'den ? FPS farkı olarak GTX 1050 daha iyi acaba darboğaz yüzünden mi o kartları öneriyorsunuz ? Bu konuda yardım edebilecek birisi varsa beni aydınlatabilir mi ?
Evet darboğaz yüzünden, öneriyoruz. Zaten aralarında ciddi FPS farkları yok. Alın rahat edin. Tabi söylediğim gibi RX 560 piyasada bulabilirseniz seçilmiş kişisiniz demektir. :)

Peki son bir şey soracağım. GTX 1050 alsam darboğaz ne kadar yapar ? Bazıları demiş GTX 1050 Ti'da bile darboğaz yapmaz veya çok az yapar. Bazıları demiş GTX 1050 darboğaz yapmaz eğer RX 560 bulamazsam ki bulamayacağım. :) En son olarak GTX 1050 mi ? GTX 1050 Ti mı ? Sorusu kalıyor geriye. GTX 1050 darboğaz konusunda tam açıklığa kavuşturabilsem kafamdaki soru işaretleri kalkacak. Ama daha çok kafam karışıyor. Hangisini alsam bilemedim ?

Son düzenleme:
Cevapların için çok teşekkürler. Kusura bakma biraz fazla soru sordum. :) Başka birileri de fikrini belirtirse memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı