i3 3220 Sistem GTA 5 %100 CPU Kullanımı Sorunu

• Konuyu başlatan strike
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.823
S

strike

Ziyaretçi
GTA 5 oynarken %100 CPU kullanımı, %60 ekran kartı kullanımı ile karşılaşıyorum. Bu yüzden arada bir çok rahatsız edici olmasa da takılmalar yaşıyorum. Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltebiliriz? İşlemcim i3 3220, Ekran Kartım R7 265, Ramim 6 GB, 80 Plus 600 W Güç Kaynağı...

Gta 5 için topladıysan özellikle işlemciyi yüksek tutmalıydın. i5 6600K - Hd 6850 ikilisiyle High ayarlar(ekstra efektler kapalı) 40 fps civarı alıyorum ben bile inanamadım. İşlemci çok ağır basıyor Gta 5'de.

Popüslasyon ayarları kısık , Çözünürlüğüm 1920x1080 , Ayarlar High - Very High , FPS 35 ten fazla. Evet istediğim verimi alıyorum fakat ani fps düşüşlerinden rahatsız oluyorum. Ekran Kartını %99 kullanması gerekirken %60 gözüküyor. İşlemciyi %70-80 göstermesi gerekirken %100 gösteriyor. Ani fps düşüşleride bu yüzden. Bu sorunu çözmenin yolu yok mu?
Üst taraftaki 3 tane popülasyon ayarlarını kısarak bir nebze daha azaltabilirsiniz. Çözünürlüğünüz nedir?
Size bir soru soruyorum, GTA 5'te istediğiniz ayarlarda, istediğiniz verimi alabiliyor musunuz?

strike, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı