i3 3220 Sistem yavaş çalışıyor

AYYILDIZ TİM

Kilopat
Yer
NİĞDE
Daha fazla  
Meslek
JÖH
Arkadaşlar, bilgisayarımda çözemediğim bir yavaşlık söz konusu.
Bir uygulamaya girme süresi uzun, bazen PC yanıt vermiyor sorunu, ve oyunlarda takılmalar mevcut.
HDD'den şüpheleniyorum. Sağlam olup olmadığını nasıl anlarım?
Sistem:
ECS H61 H2 mv anakart.
i3 3220 3.30GHz 1155 pin işlemci.
6 GB DDR3 1333 MHz RAM.
Sappire R7 240 2 GB.
Seagate st 500DM002 7200 RPM 500 GB HDD.
FSP 250 Watt PSU.

HD Tune kullanarak Health sekmesinden disk sağlığını kontrol edebilirsin. Bundan ek olarak kesinlikle SSD kullanmanızı öneririm, HDD bir zaman sonra bu gibi sorunları rutin haline getiriyor.

Ya kardeşim yazmak için yazmayın lütfen bende bilirim ssd almayı zor geçiniyoruz birde onun altına giremem.
Sorduğum soruyu iyi okuyun lütfen
Sorun belli, okudum dediğini. Hard disk ömrünü yitirmiş. HD tune ile yapabilirsin sağlık testi.
Ustam Hngı modelini önerirsiniz

Arkadaşlar asgari ücrette geçinen birisiyim zaten bunalımdayım, çocuk var ellerinizden öper canlı derslere giriyor takılıyor yanıt vermiyor kendi kendine kapanıyor bende ne yapacağımı şaşırdım kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin ama beni de anlayın lütfen
Testi yaparım sonucunu paylaşırım yardımcı olduğunuz ini teşekkür ediyorum kalın sağlıcakla.

Ucuz yollu ve kaliteli olsun diyorsanız bunu şiddetle öneririm.
Buna da bu kadar vermek istemiyorsanız @Mehmet A Hocamın önerdiği modele bakabilirsiniz. Çok daha ucuz ama o da kalitelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…