i3 3220 sisteme render için yükseltme

Bakın profesyonel olarak yapıyorsan oradaki tavsiyeler onun için. Profesyonel yapılacaksa. 1500 TL gibi bir bütçe ile profesyonel olarak render alınacak donanım sağlanamayacağı için burada daha dengeli olacak. Adam der ben sadece render alacağım o zaman gitsin SSD alsın, Ekran kartı alsın işi çözülür, ama burada siz profesyonelmiş gibi görünüp 950 dolar fiyat etiketine sahip bir ürün önermeniz buradaki yazılanları ne kadar dikkate aldığınızı ortaya koyuyor. Yazılanlarda birkaç kelime okuyup bana burada Profesyonel video editi yapan birisi gibi konuşmayın.
Evet gereksiz yere fazla masraftan başka bir şey değil. Adam zaten render işini profesyonel olarak yapmayacak ki. SSD ve "Orta+" bir ekran kartı işini fazlasıyla görecektir. Parası olursa bellek geliştirmesi yapıp 8GB'a kadar çıkarır. Daha ne olsun.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı