Sistem Very Low için yeterli.Bu sistem PUBG kaldırır mı?
- i3 3220
- 4GB RAM
- GT 1030
Hayır, kart yeterli internette bir çok video var izlemeni tavsiye ederim.O ekran kartı ile zevk alman imkansız.
Hikaye o optimizasyon sorunu kalkması falan, hangi optimizasyon sorunlu oyun güncelleme aldıda optimizasyonu düzeldi ?. Tabi kendi seçimi kullanıcının.Hayır, kart yeterli internette bir çok video var izlemeni tavsiye ederim.
Ayrıca oyun daha betada, optimizasyon sorunu kalktığı taktirde çok daha rahat oynanabilecek.
Oyun daha betada diyorum, oyunun yapımcıları da açıklama yaptı.Hikaye o optimizasyon sorunu kalkması falan, hangi optimizasyon sorunlu oyun güncelleme aldıda optimizasyonu düzeldi ?. Tabi kendi seçimi kullanıcının.
Dayz oyununu önceden en düşük ayarda bile kasarak oynuyordum güncelleme geldi ve orta ayarda bile kasmadan oynamaya başladım.Hikaye o optimizasyon sorunu kalkması falan, hangi optimizasyon sorunlu oyun güncelleme aldıda optimizasyonu düzeldi ?. Tabi kendi seçimi kullanıcının.
Ram`i 10 yaptım artık oynanırmı oynanırsa hangi ayarlarda kaç fps oynar?Sistem Very Low için yeterli.
Ancak 4GB ram ile takılmadan dolayı hiçbir zevk alamazsınız.
Ram'i 8GB'a çıkartın.
Düşük ayar. 720p çok rahat, 1080p 30+ oynarsın.Ram`i 10 yaptım artık oynanırmı oynanırsa hangi ayarlarda kaç fps oynar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.