i3 330M sisteme Monterey kurulur mu?

Makaleler
1
SSD veya HDD modeli
Sandisk
Ekran kartı
Amd mobility radeon hd 5650
İşlemci
İntel core i3 330m
Herkese iyi akşamlar. Kullandığım Toshiba Satellite L670-14 F laptop a macOS kurmak istiyorum fakat donanımlarım uyumlu mu bilmiyorum.
  • Intel Core i3 330M.
  • AMD Mobility Radeon HD 5650.
  • Realek HD Audio.
  • Broadcom 802.11n
macOS kurabilir miyim? Hangi sürüm uyumlu olur acaba? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yama gibi işlemler olmadan Monterey'de sıkıntı olur, yamasız High Sierra kurabilirsiniz. Bir de Wi-Fi kartınızın tam modeli nedir? AIDA64 ile bakabilirsiniz.

Kurmak istiyorsanız aşağıdan High Sierra imajını indirin ve BalenaEtcher ile yazdırın. Yazdırma işlemi bitince yeni oluşan EFI bölümündeki EFI klasörünü silin ve benim atacağım EFI klasörünü atın. Eğer dualboot kuracaksanız Disk Yönetiminden bir bölüm ayırıp biçimlendirin, bir de sistem UEFI destekliyor mu?

Deneyebilirsiniz.

Peki hocam bir sorum daha olacak siz galiba anlıyorsunuz bu işden High Sierra biraz eski kalıyor yaması olarak daha güncel bir sürüm kuramaz mıyım donanımlar desteklemezmi.

Yama gibi işlemler olmadan Monterey'de sıkıntı olur, yamasız High Sierra kurabilirsiniz. Bir de Wi-Fi kartınızın tam modeli nedir? AIDA64 ile bakabilirsiniz.

Hocam balenaEtcher ile yazdım fakat USB kayboldu EFI klasörünü atamıyorum ne yapacağım.

Hocam balenaEtcher ile yazdım fakat USB kayboldu EFI klasörünü atamıyorum ne yapacağım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı