i3 4150 Vs FX 6300

Oyunda performansı ekran kartı sağlar. İki işlemci arasında fark olmaz oyun performansı açısından. "4150'yi taktım 60 FPS, 6300'ı taktım 20 FPS aldım" diyemez kimse. Intel mi AMD mi olur olay burada. O da size kalmış. Düşük bütçe varsa AMD, bütçe yeterli ise Intel tercihimdir.
 
Render veya grafik tasarımda işler değişiyor. Bu gibi alanlarda işlem gücü önem kazanıyor. Intel bu konuda ise AMD'den üstün. Çekirdek performansı daha iyi olduğundan bu tip programlar kullanacaklara Intel öneriyoruz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu 2 işlemciden birini sırf oyun için kullanacaksanız eğer FPS açısından pek fark etmez. Ha OC yaparsanız ve ya merakınız varsa FX 6300 alın. Yok ben OC meraklısı değilim İntel'in yeni mimarisi, düşük güçle iyi performansı yeter diyorsanız i3 4150 yeter. Yok ben yarı oyun yarı render yaparım derseniz i3 4150 tam sizlik.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı