i3-4160 ekran kartı tavsiyesi

Kasanın marka ve modeli,model numarasını söyleyin.
Everest 263A kasa bu evet

Kasanın marka ve modeli,model numarasını söyleyin.
Baktığımda kasanın verdiği güç kaynağı 300w mış bu yetmeyebilir diye düşünüyorum acaba önerebileceğiniz güzel bir kasa varmı bol fanlı tabirii caizse şekil şukela birşey ve içende kaliteli bir power supply olan bir kasa

Hocam vaziyet böyle olunca bir hayli pahalı oluyor. Daha uygun bütçeli birşey tasarlayamazmıyız ?

Sinerji DCS1050Ti i3-6100 8GB 1TB GTX1050Ti (Asus) şu hazır sistem bile neredeyse daha ucuza geliyor önerdiğiniz ürünler belki iyi olabilir ancak bi hayli pahalı.

Şimdilik arkadaşın önerdiklerini alın. RAM leri daha sonra alırsınız. Veya 2. el bakın.
Alayım da bu şekilde baya bir pahalı oluyor. Hazır sistem olarak attığım linkte. Harddisk Ram İşlemci dahil 2200 tl civarı tutuyor. Bu arkadaşın söylediği şekilde olunca işlemcisiz harddisksiz 1800 1900tl tutuyor. Ürünler çok pahalı oluyor.

Bu arada sizin önerdiğiniz AnaKart'ta PCI Express 2.0 bu benim ekran kartıma uygun bir kart değilki.

i3 ile render yapılmaz.
youtuberlere uygun işlemci değildir.
gtx1050 ti i3 4xxx'e fazla gelir.
i3 4xxx'e 470 önermek hayal aleminde yaşamak demektir.
benim tavsiyem gtx 750ti üstüne çıkmayın iyi forumlar.
Gtx 1050 ti zaten ubergüçlü bir kart değil rx 470 önermessin anlarımda gtx 1050 ti da darboğaz olacağını sanmıyorum.

Gtx 1050 ti zaten ubergüçlü bir kart değil rx 470 önermessin anlarımda gtx 1050 ti da darboğaz olacağını sanmıyorum.
Bende onu diyorum zaten. i3-4150 + Gtx1050Ti benchmark testlerine baktığımda tatmin edici performans sunuyor. Kaldıki benimki i3-4160 bir üst versiyonu sanıyorum. Ayrıca o benchmark testleri ilk çıktığı zaman. Şimdi üretilen ile ilk üretilen model arasında dağlar kadar teknoloji farkı var. Bende Gtx 1050Ti hafife alınacak bir kart değil baktığımız taktirde kimi zaman R9 380 ile kafa kafaya rekabet edebilen bir kart ayrıca Pascal mimarisi ile düşük güç tüketimi eşsiz oyun performansı vermese bile kendi kulvarında bir hayli başarılı bir kart. Düşük bütçe ve bütçesinin hakkını fazlasıyla verdiğini düşünüyorum.

PCIe 3.0 ekran kartları PCIe 2.0'a uyar ancak küçük bir verim kaybı olur ki bence çok üstüne gidilecek bir şey değil. Daha ucuz olarak aşağıda şunları buldum.

Kasa:Aerocool V2X RED 600W PSU, Mesh Ön Panelli,35cm VGA Uyumlu, Mid Tower Oyuncu ve Performans Kasası(AE-V2X-RD600) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri

Anakart:Asus H81-PLUS Intel 1150 1600MHz DDR3 ATX Anakart - Anakart - Bilgisayar Bileşenleri

Yok ben verim kaybı istemem 3.0 olsun diyorsan 200 tl daha verip şu anakartı alacaksın

MSI Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) Anakart

Ya kusura bakmayın lütfen sizide yoruyorum. Ama bu tarz konularda fikir almadan olmuyor bu işler. Peki örneğin ben şimdilik sadece ekran kartı ram ve harddisk alsam. Nasıl olur ? Bu ekran kartı benim şuanki sistemime uyar değil mi ? Sorun vermez o %8lik veri kaybı şimdilik bir köşede dursun. Gt420'den kat be kat daha fazla verim alacağım değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…