i3-4160 ekran kartı tavsiyesi

Teşekkür ederim gerçekten ziyadesiyle alakadar olduğunuz için. Öyleyse sistem şu şekilde olacak değil mi ?

Kasa: AeroCool V3X Advance 600W 80+ Bronze Devil Red Ed.12cm Kırmızı LED Fan USB 3.0 ATX Kırmızı/Siyah Kasa (AE-V3XA600R80) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri

Ekran Kartı: ASUS GeForce GTX1050 Ti STRIX GAMING GDDR5 4GB 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı

Ram: Crucial 8GB Ballistix Tactical Tracer w/LEDs DDR3 1600MHz CL8 1.5V PC Ram

HDD: http://www.vatanbilgisayar.com/wd-3-5-1tb-caviar-blue-sata-3-0-7200rpm-64mb-cache-harddisk.html

Bu parçaları alıp şuan mevcut olan anakarta takacağım. Sorunsuz kullanacağım doğru mudur ? Bu ürünler benim elimdeki anakarta uyacak mı ? İlerde alacağım 1151 soket PCIe 3.0 anakarta uyacak mı ? Alacağım bu kasa ileri dönük bir kasa değil mi ? Bu HDD 2.5inc 3.5inc olarak değişiyor bu bir sorun teşkil eder mi ?

Uyacak, doğrudur, ileriye donuk,etmez.
Valla çok teşekkür ederim hocam son birşey rica edebilir miyim acaba ? Kasa'yı Hepsiburada.com adresinden bulabilir miyiz ? Orası daha güvenli gibi Teknobiyotik hiç alışveriş yapmadım hiçte duymadım nasıl bir satış temsilcisi olduklarını bilmiyorum. Ürün hatalı çıkarsa geri iade alırlarmı hiç bilmiyorum. Mümkünse Hepsiburada.com adresinden bir kasa bulabilir miyiz ? Zahmet olmazsa eğer. Bu arada yorumlarınızı da beğeniyorum saygılar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı