i3-4160 ekran kartı tavsiyesi

Darboğaz olmuyor evet. O benim önerdiğim anakartı almak yerine para biriktirip yeni işlemci ve 1151 anakart al. DDR4 anakarta DDR3 RAM takamazsın. Fiyat farkı farklı nedenlere bağlı olabilir. RAM modellerini söylersen daha iyi yardımcı olurum. HDD uyar, o 3.5 ve 2.5 boyutlarıdır.

Darboğaz olmuyor evet. O benim önerdiğim anakartı almak yerine para biriktirip yeni işlemci ve 1151 anakart al. DDR4 anakarta DDR3 RAM takamazsın. Fiyat farkı farklı nedenlere bağlı olabilir. RAM modellerini söylersen daha iyi yardımcı olurum. HDD uyar, o 3.5 ve 2.5 boyutlarıdır.
Aklımda henüz RAM modelleri yok 16 GB mı 8 GB'mı alayım diye kararsız kaldım. Eğer ilerde DDR4 anakart alacaksam şimdi 16 GB Ram almak mantıksız olur değil mi? 8GB Ram'den işime yetmez mi?

Peki önerebileceğiniz DDR3 1333 yada 1600 Mhz ram varmı acaba ? gerçi elimde bir adet 4 GB ram var onun yanına 4 alsam nasıl olur ?

RAM olarak 1333mhz almalısınız çünkü sizdeki 4 de aynı yoksa çalışmaz, aynı zamanda gecikme süreleri de aynı olmalı. Mümkünse marka da. Ama bunlar olduğu halde birbirine uymayabilir.

Bence 8 GB size uygun bir RAM alın. Ama aynı frekans ve CL değerlerine sahip 4 GB bir RAM de alabilirsin, çalışabilirler yani.
O halde garanti olması açısından 8 GB Ram alırım 1600 Mhz şimdilik beni idare edeceğiniz düşünüyorum önerebileceğiniz şuanki anakartıma uygun bir ram söyleyebilir misiniz ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı