i3 4160 GT 1030 ile PUBG oynatır mı?

ceyhun5252

Hectopat
Arkadaşlar malum Dolar fazlasıyla arttı. Geçen ay para biriktiriyordum 1050 için 980 TL civarı. Şu anda 1400-1600 arası bir şey oldu. Ben de 1030 almayı düşünüyorum.
İşlemci: i3 4160
RAM: 4+8 DDR3 12 GB
DDR3 bir anakart, HDD vb. de var bende.

Ekran kartı olarak 1030 düşünüyorum. Alırken neye dikkat etmeliyim? Mesela GDDR4 mü, GDDR5 mi? GDDR5 fazla bir FPS fark eder mi? Kartın OC olması mı daha iyidir? LP mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence biraz daha biriktir hem bayramda geliyor rx 560 4 gb alabilirsin maulum 1030 gt serisi bir ekran kartı gtx bile değil benim düşüncem bu ama sen ne düşünüyorsun ony ben bilemem zaten 980 tl biriktirmişsin galiba bi 300 tl daha biriktirdinmi hem gddr5 bir ekran kartı hemde iyi performanslı bir ekran kartı almış olursun ama işlemcin nekadar besler o kadarını bilemeyeceğim ama yinede darboğazın çok olacağını düşünmüyorum kaç ghz olduğunada bağlı işlemcinin . 2 ci önemli şeyde oc sormuşsun oc aslında gpu clock gibi değerlerin artırılmasından ibaret bence oc diye alma ekran kartını çünkü oc ekran kartının ömrünü azaltır ve o.c zaten iyibir ekran kartı aldığında pek gerek duyulmuyor

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı