Satılık i3 4160 + MSI H81M-P33 + Kingston 8 GB Hyperx DDR3 1600

450 lira benim son fiyatım. Sen de kabul edersen sanalpazar'a koy, kargo ücretini de alıcı öder ayarlarsın, alayım.

Takas teklifini yine yönlendiriyorum size. :D Birkez daha düşünün çünkü sizin sistemi istiyorum. Sizin sisteme benim tüm sistemi veririm + olarak 2+1 ses sistemi falan verebilirim.

Ya da parça parça da yapabiliriz.

Sen neden parçalarını bana kakalamaya çalışıyorsun, ilanını okudum, zaten ekran kartın sorunluymuş, garantiye gönderip öyle satman gerekiyor, alıcıya garantisi var sen götür demek etik değil.
Senin parçalarda bir iş var ama bilemiyorum artık, her satılık sistem konusuna, takas etmek istediğini yazıyorsun.
i3 4160, gtx 750ti sistem ile i3 4150, gtx 760'ı sistemi takas etmek saçma. I7 'li sisteme geçmek istiyorum desen anlarımda.
i3'lü sistem ile i3'lü sistemi takas etmek saçma, birşey var parçalarında kurtulmak istiyorsun gibime geliyor ama, günahını almak istemiyorum ama işkilleniyorum senden :)

Yok usta ekran kartının yüksek yükte bir ses sıkıntısı vardı o da azaldı. Bana SSD'li bir sistem lazım ve ekran kartını biraz düşürüp öyle takas yapmak istedim. Kakalamak gibi birşey yok yani. :D

Usta sizin sistemin işlemcisiz ve ekran kartsız haline benim sistemde ki ekran kartını + PSU'yu + harddisk'i veriyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı